Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 20 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian-fans zeggen allemaal hetzelfde over haar nieuwste Instagram-caption

Kim Kardashian is weer helemaal terug van weggeweest. Ze heeft een nieuwe man (Pete Davidson) en lijkt gelukkiger dan ooit. Dat is vooral te zien op het Instagram-account van de 41-jarige realityster, want ze plaatst meer dan ooit te voren. Nu zeggen Kardashian-fans allemaal hetzelfde over haar nieuwste Instagram-caption en het heeft alles te maken met Pete Davidson.

Is het King Kim-tijdperk een ding?

Kim Kardashian

Kim Kardashian is sinds haar relatie met Pete Davidson weer helemaal actief op social media. Het lijkt erop dat ze lekker in haar vel zit en daar zijn wij blij mee. Want hoe we ook wenden of keren: Kim is een grote inspiratiebron voor ons allemaal. Wij zijn dan ook dagelijks op haar Instagram-account te vinden.

En Kim Kardashian stelt fans niet teleur. Ze zorgt er namelijk dagelijks voor dat ze haar volgers op de hoogte houdt van haar leven en ook wij zijn obsessed. Nu heeft Kim twee dagen geleden een nieuwe Instagram-foto geplaatst en fans denken dat deze post sterk is beïnvloed door haar boyfriend Pete Davidson.

Fans zeggen allemaal hetzelfde over Kim Kardashian en Pete Davidson in de trailer van ‘The Kardashians’ seizoen 2

Instagram-post

Kim Kardashian ging afgelopen maandag namelijk naar Instagram om een serie foto’s van zichzelf te plaatsen. Op de foto’s is Kim te zien met 35 inch lange hairextensions en de realityster gaf het bericht de caption: “How the f*** do you spell Rapunzel?! Repunzle? lol”

Deze ‘nieuwe’ Kim lijkt wel in de smaak te vallen. Fans leven namelijk voor het bijschrift van Kim Kardashian en gaan massaal los in de reacties. Zo schrijft een fan: “Lmao 🤣 😂.” Andere fans schrijven: “Lmaoooo who knows! 😂”, “elite Kimberly caption” en “Best post😉!” Ook schrijven fans over de invloed die Pete op haar heeft. Zo schrijven fans: “Did Pete write this caption?” en “Pete got you cursing now. Lol”

Wat vind jij van de nieuwste Instagram-foto van Kim?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.