Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 13 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over de beugel van North West

De Kardashian-Jenners zijn weer helemaal terug van weggeweest. Zo maakte de familie een paar dagen geleden bekend dat hun realityserie ‘The Kardashians’ eraan komt en weten we dat Kourtney Kardashian dit jaar met Travis Barker gaat trouwen. Toch is er één Kardashian waar fans maar niet over kunnen stoppen praten en dat is North West. Fans gaan op Twitter namelijk helemaal los over haar nieuwe beugel.

Ze zeggen allemaal hetzelfde.

North West

North West is de laatste tijd ontzettend populair. Dit komt allemaal door het TikTok-account wat ze vorig jaar samen met haar moeder Kim Kardashian heeft aangemaakt. Dit deed ze niet alleen, want ook Penelope Disick begon een TikTok-account met haar moeder Kourtney Kardashian en ze gingen beiden binnen no time compleet viraal.

North West laat op haar TikTok-account vooral zien wat ze elke dag doet. Zo zien we op haar TikTok-account hoe ze speelt met haar broertjes en zusje en zien we ook haar moeder Kim Kardashian geregeld voorbijkomen. North ging zelfs live op TikTok zonder dat Kim dit wist en dat zorgde ervoor dat Mason Disick een bezorgd bericht over het TikTok-gebruik van North naar Kim stuurde.

Fans gaan los om de TikTok van Alabama Barker met North West en Penelope Disick

Beugel

Het spreekt voor zich dat de Kardashian-Jenner familie geen normaal leven leidt. Ze gaan op geweldige vakanties en in de TikTok-video’s van North West zien we geregeld de jaloersmakende kledingkast van Kim Kardashian voorbijkomen. Toch is er één ding wat iedereen moet doen – hoe rijk of beroemd ze ook zijn – en dat is naar de tandarts gaan.

North West is geen uitzondering en ze ging onlangs naar social media om te onthullen dat ze een beugel heeft. Ze maakte er namelijk een TikTok-video over waarin we haar horen zeggen: “Oh my gosh, I got my braces!”, terwijl ze haar beugel duidelijk showt. Ook zien we de tekst “I got my braces” in de video staan.

@kimandnorth

♬ original sound – Kim and North

Twitter

Veel fans lijken zich bezig te houden met de beugel van North. Ze zeggen namelijk allemaal hetzelfde op Twitter, want ze vragen zich af of acht jaar niet een beetje jong is voor een beugel. Zo schrijft een fan: “Why does North West have braces at age 8?” Andere fans schrijven: “Does she even have adult teeth yet????? [sic]”, “North West getting braces at 8 years old is the most Kardashian thing ever” en “i completelt forgot that north west is 8 years old.. why does an 8 year old have braces😭😭😭”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.