Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 5 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Babylights zijn de nieuwste face-framing haartrend die je haar de ultieme sunkissed look geeft

Nu de zomer in aantocht is komen er op social media weer een heleboel nieuwe trends voorbij. Niet alleen op het gebied van mode en make-up, maar ook op het gebied van haar worden er steeds nieuwe trend gecreëerd. Zo zijn babylights de nieuwste face-framing haartrend en wij zijn compleet obsessed.

Deze haartrend geeft je die ultieme sunkissed look.

Haartrends

Als je op Instagram en TikTok zit kom je waarschijnlijk dagelijks nieuwe haartrends tegen. Zo is Dua Lipa en de rest van de wereld op dit moment compleet obsessed met baby braids en staat onze Instagram-feed helemaal vol met de ‘vacation glow hair’-haartrend. Niet alleen op het gebied van haar gaan er veel trends rond.

Het internet staat namelijk ook compleet vol met haarkleurtrends. Veel kappers doen namelijk jaarlijks voorspellingen over welke kleuren dat jaar goed gaan scoren en ook dit jaar gebeurde dat. Zo is ‘Louis Vuitton brunette’ een van de mooiste haarkleurtrends van dit jaar en is ‘Marilyn blonde’ de haarkleur die we deze lente overal zien.

Babylights

Natuurlijk is er ook altijd plek voor een nieuwe trend en die hebben wij gevonden. Babylights zijn namelijk de nieuwste face-framing haartrend die je haar de ultieme sunkissed look geeft en wij zijn obsessed. Wij lijken overigens niet de enigen te zijn die fan zijn van deze haartrend, want we zien de look al overal op Instagram voorbijkomen.

Waarschijnlijk heb jij zelfs al een keer babylights gehad. Deze komen namelijk vaak van nature wanneer de zon volop schijnt. Babylights zijn dus een perfecte keuze als je op een natuurlijke manier meer dimensie aan je haar wilt geven. Het is een afgezwakte versie van highlights en zorgen ervoor dat je haar er dikker en gezonder uitziet. Wie wil dat nou niet?

Reacties

Deze nieuwe haartrend lijkt ook bij volgers flink in de smaak te vallen. Zo reageert een volger: “The hair is everything 😍😍😍.” Andere volgers schrijven: “This color on you!”, “beautiful 🙌” en “Gorgeous! 😍😍.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.