Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 19 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de beste Twitter-reacties op de relatie van Kim Kardashian en Pete Davidson

Er gingen al een lange tijd geruchten rond over een mogelijke romantische relatie tussen Kim Kardashian en Pete Davidson. Hoewel het er eerst op leek dat ze gewoon vrienden waren, is het nu heel duidelijk dat de twee toch echt een stel zijn. Kim en Pete – Kete – zijn namelijk opnieuw hand in hand gespot en fans gaan compleet los op Twitter nu de twee officieel aan het daten zijn.

Wij wisten het.

Kim Kardashian en Pete Davidson

Het begon allemaal toen Kim Kardashian en Pete Davidson hand in hand werden gespot in de achtbaan bij Knott’s Scary Farm in Buena Park, Californië. Al snel gingen er datinggeruchten rond, maar een bron dichtbij het stel vertelde dat Kim en Pete gewoon vrienden waren. Fans gaven echter niet op en geloofden er nog steeds in dat de twee aan het daten waren.

Nadat Kim Kardashian en Pete Davidson voor het eerst publiekelijk samen waren gezien, werden ze steeds vaker samen gespot. Zo gingen ze meerdere dagen achter elkaar samen uiteten en gisteren ging het stel Instagram-officieel toen ze samen de verjaardag van Pete Davidson aan het vieren waren. Op de Instagram-foto is het stel – samen met Kris Jenner en Flavor Flav – te zien in matchende pyjama’s en wij zijn obsessed.

Reacties

Het stel werd ook opnieuw in het openbaar hand in hand gespot, toen ze de verjaardag van Pete vierden in Palm Springs, Californië. Zowel Kim als Pete konden hun stralende glimlach niet verbergen toen ze een wandeling maakten in de buurt van de villa van momager Kris Jenner. Hierdoor geloven wij dat het gaat om een serieuze relatie tussen de twee.

Het is dus ook logisch dat het nieuws dat Kim en Pete officieel aan het daten zijn letterlijk het internet breekt. Fans delen hun mening over het nieuwe paar op Twitter en ze kunnen hun opwinding niet verbergen. Zo schrijft een fan: “Me pretending to be surprised that Kim Kardashian and Pete Davidson are dating” en een andere fan schrijft: “It’s [the] year 2021 and Kim Kardashian and Pete Davidson are holding hands in public.”

Toch zijn de meningen van fans verdeeld. Zo schrijven andere fans: “Why does Kim Kardashian and Pete Davidson dating feel like a glitch in the actual reality” en “Kim Kardashian and Pete Davidson are not dating lol they are totally messing with us… Right? Lol.”

Wij zijn nog steeds in shock!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.