Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 4 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Kim Kardashian en Pete Davidson zijn opnieuw samen gespot en fans gaan los

Het paar is vaker in het nieuws dan ooit: de geruchten over Kim Kardashian en Pete Davidson. De twee werden afgelopen weekend hand in hand in de achtbaan gespot. Nu zijn Kim en Pete al twee avonden achter elkaar samen uiteten en fans gaan helemaal los op Twitter. Zouden ze dan toch aan het daten zijn?

Wij praten je bij.

Kim Kardashian en Pete Davidson

Kim Kardashian en Pete Davidson werden dit weekend samen gezien bij Knott’s Scary Farm in Buena Park, Californië. Hier waren ze niet alleen, want ook Kourtney Kardashian en Travis Barker waren aanwezig. Hoewel een bron dichtbij het stel vertelde dat Kim en Pete “gewoon vrienden” zijn, gaven fans de moed niet op. Kourtney en Travis waren eerst ook “gewoon vrienden” en we weten allemaal hoe dat is afgelopen.

Kim kondigde begin dit jaar aan dat zij en Kanye West – na zes jaar getrouwd te zijn – gingen scheiden. Heel de wereld was in shock toen dit nieuws uitkwam, maar veel fans geloofden dat het paar weer bij elkaar zouden komen. We krijgen steeds meer bewijs dat dit niet gaat gebeuren, want het lijkt erop dat Kim Kardashian een nieuwe man in haar leven heeft en dat is niemand minder dan Pete Davidson. De twee zijn namelijk al twee avonden achter elkaar samen gespot tijdens een diner.

Kim kardashian Pete Davidson
Gotham/GC Images

Uiteten

Kim en Pete gingen dinsdagavond naar Campania op Staten Island. Hier werden ze via de achteringang naar binnen gelaten en hadden een zeer besloten diner. Nu zijn de twee gisteravond opnieuw samen gespot. Ze gingen met een groep vrienden eten bij Zero Bond in New York City. Pete was de eerste die naar binnen ging en tien minuten daarna volgde ook Kim Kardashian.

Kim was niet alleen in New York voor Pete. Ze werd maandag geëerd tijdens de Innovator Awards 2021 van Wall Street Journal Magazine voor haar SKIMS-lijn. Kim en Pete zijn nu wel drie keer samen gespot in minder dan een week. Het lijkt er nu serieus op dat de twee aan het daten zijn. Dat vinden fans ook, want ze gaan helemaal los op Twitter over Kim Kardashian en Pete Davidson.

Reacties

Een insider vertelt aan PEOPLE dat Kim en Pete het leuk hebben samen. “[Kim] is having fun and enjoying life. Her focus is still on her kids and work, but you can tell that she is ready to date. She is very happy and in a good place.” De insider voegde ook toe dat Kim en Pete “plezier hebben” en dat er “chemie” is tussen de twee.

Fans weten het nu zeker: Kim Kardashian en Pete Davidson zijn aan het daten. Fans vertellen op Twitter wat ze van het koppel vinden. Zo zegt een fan: “Pete Davidson has Kim Kardashian going to staten island this man has her hypnotized omg” en een andere fan schrijft: “I rlly hope kim kardashian n pete davidson r together.”

Fans hebben zelfs al een koppelnaam voor het stel bedacht.

Wij zijn heel benieuwd of Kim en Pete nog vaker samen worden gespot.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.