Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 15 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Wacht even, is Shawn Mendes nou aan het daten met deze actice?

In de wandelgangen doet een nieuwe romance de ronde: Shawn Mendes is waarschijnlijk niet meer vrijgezel. De 24-jarige zanger lijkt weer low-key aan het daten te zijn en dit keer met niemand minder dan Sabrina Carpenter. Wij vertellen je alles wat wij tot nu toe weten over deze potentiële nieuwe tortelduiven.

Prijst Shawn Mendes zich nu toch uit de markt?

Er hangt liefde in de lucht

Shawn Mendes splitte in 2021 van zijn ex-vriendin Camilla Cabello waarna er lange tijd geruchten de ronde deden dat hij met zijn chiropractor aan het daten was. Sabrina Carpenter werd samen met hem tijdens een wandeling op de foto gezet eind februari. Ook zijn ze gespot op een date in die periode. Entertainment Tonight vertelde: “They’ve been hanging out a lot and trying to keep things low-key”. Ze waren voor het laatst samen gespot bij de release party van Miley Cyrus’ nieuwe album, Endless Summer Vacation, in Beverly Hills.

Toch geen chiropractor, Shawn?

We kunnen er niet omheen dat de twee het gezellig met elkaar hebben, maar de bronnen laten weten dat nog niks bevestigd is. Wel worden de roddels over een romance tussen Shawn Mendes en zijn chiropractor hiermee ontkracht. Afgelopen jaar gingen er namelijk geruchten rond dat hij aan het daten zou zijn met de 51-jarige Dr. Jocelyne Miranda. Of dat ook werkelijk het geval was is nog maar de vraag, maar de Stitches zanger lijkt nu over zijn oren te zijn van Sabrina Carpenter.

Heeft Shawn Mendes zijn nieuwe liefde gevonden?

De twee houden het wel low-key. Na de release party van Endless Summer Vacation kwamen ze apart naar buiten, om vervolgens wel in dezelfde SUV te stappen. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd of we nog meer te zien gaan krijgen van deze twee samen of dat het net zo low-key blijft als Shawn Mendes en zijn chiropractor.

Baby news – Linsday Lohan verwacht een kindje met vriend Bader Shammas

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.