Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 7 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian draagt hilarisch shirt met grap over Kendall Jenner’s dateleven

De zusjes Kardashian-Jenner houden ervan om elkaar te plagen. Zolang het maar subtiel is – en dat is het dit keer. Kim neemt Kendall in de maling met een iconisch shirt dat ze draagt. Het internet gaat stuk.

En wij praten je bij.

Kim Kardashian draagt hilarisch shirt met grap over Kendall Jenner’s dateleven

Deze grap heeft even wat uitleg nodig. want Kim Kardashian heeft de kunst van het voorzichtig trollen geperfectioneerd. Dit weekend verscheen er een TikTok op het kanaal van North en Kim, waar Kim een opmerkelijk shirt draagt. De 42-jarige realityster stak stilletjes de draak met het dateverleden van haar 27-jarige zus Kendall Jenner.

@kimandnorth

hair time

♬ original sound –

Op het shirt van Kim zien we staan ”Kendall Starting Five”, met daarop een foto van Kendall omringd door vijf van haar vermeende NBA-exen. Dat Kendall een ding voor basketballers heeft wordt nu nog eens extra duidelijk. Op het shirt staan Blake Griffin, Ben Simmons, Jordan Clarkson, Kyle Kuzma en Kendalls meest recente ex, Devin Booker.

 

Kendall Starting Five Shirt – €22 op Etsy

Etsy

Kendall Jenner en Bad Bunny

Toch heeft Kendall haar NBA-era achter haar gelaten en gaat ze nu voor een lover in uit een andere branche. Nog steeds bekend, maar van het podium in plaats van het veld. an alle liefdesverhalen die we van Kendall Jenner kennen, is die met Bad Bunny toch de meest openbare. Waar het topmodel normaal gesproken vrij gesloten blijft als het gaat om relaties, lijken de paparazzi haar dit keer toch wel verdacht vaak te spotten met de 29-jarige Grammy winnaar

Of de twee officieel samen zijn weten we nog niet, maar dat ze elkaar vaak zien is zeker. Volgens bronnen hebben ze het in ieder geval wel ‘heel gezellig’. Het stel werd gespot op Coachella, tijdens verschillende datenights en ook op een vakantie in Europa. Hij is geen basketballer, maar Bad Bunny is winning the Kendall-game …

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.