Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 30 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

Kourtney Kardashian haalt uit naar zus Khloé Kardashian op Instagram

Het is geen geheim dat de Kardashian-Jenners close met elkaar zijn. De wereldberoemde familie liet in Keeping Up With The Kardashians al zien dat er weinig dingen zijn die ze niet van elkaar weten of tegen elkaar zeggen, ook als er iets is waar ze het niet mee eens zijn. Het is dan ook geen verrassing dat Kourtney Kardashian uithaalt naar zus Khloé Kardashian door een throwback-foto op Instagram.

Khloé liet Kourtney namelijk buiten de foto.

Kourtney Kardashian haalt uit naar Khloé Kardashian

Khloé Kardashian postte afgelopen week een foto op Instagram met broer Rob Kardashian en halfzus Kylie Jenner. In de caption schreef ze, “✨Soulmates✨” Dat bleek nogal pijnlijk voor Kourtney Kardashian, die daar ook gerust haar hart over wilde luchten. Terwijl Kylie Jenner op de foto reageerde, “triplet souls,” en Kim Kardashian schreef “Cuties,” dacht Kourtney daar anders over met de reactie, “Did you crop me out?”

De reactie heeft inmiddels meer dan 10.000 likes en zorgt ervoor dat fans haar massaal vertellen dat ze hierom juist zo van Kourtney houden. Zus Khloé heeft nog niet op de reactie van Kourt gereageerd, maar we denken dat de boodschap van haar oudere zus is overgekomen. Ach ja, er gaat niks boven een zussenruzie, toch?

Instagram / @khloekardashian

Kourtney Kardashian en Scott Disick waren bijna weer samen toen ze een relatie met Travis Barker kreeg

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.