Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 30 jun 2021
Leestijd: 3 minuten

Much needed: 5 simpele manieren om je pony uit te laten groeien

We kennen allemaal het moment waarop onze fringe op een wel erg ongemakkelijke lengte is: is hij niet te lang om voor ons gezicht te dragen, dan is hij wel te kort om op te steken. Meer kun je er op dat moment dan ook niet mee, behalve het vervelend uit je gezicht blazen. Gelukkig zijn er een aantal simpele manieren om jouw pony uit te laten groeien.

En het mooie is dat je ‘m niet eens per sé bij hoeft te knippen.

Op deze vijf manieren kun je je pony uit laten groeien

Wanneer je aan de beste kapsels van dit moment denkt, denk je al snel aan een soepelvallende pony of curtain bang. Erg leuk is de toevoeging aan je kapsel dan ook zeker, tot ze op een bepaald moment een lengte bereiken waar je niet zoveel mee kan. Je kunt ze net niet achter je oor doen maar zijn net te lang om als een normale pony te stijlen.

Soms kan het zelfs zo zijn dat je spijt hebt van je keuze of simpelweg geen zin meer hebt om je pony te onderhouden (want laten we eerlijk zijn, een bad hairday met een fringe is ver-schrik-ke-lijk). Je zult een keuze moeten maken: blijf je een tijdje ongemakkelijk met deze lengte rondlopen of blijf je hem bijknippen? Gelukkig is er ook nog een andere keuze: je pony uit laten groeien op één van deze vijf simpele manieren.

1. Haaraccessoires

Een goede manier om je pony uit te laten groeien is doormiddel van haaraccessoires, zoals speldjes. Waar we een paar jaar geleden het nog kinderachtig vonden om die nostalgische speldjes in ons haar te doen, staan we nu in de rij voor deze populaire haartrend. De speldjes uit de 90’s zijn namelijk populairder dan ooit én is een erg handige manier om jouw fringe te verbergen. Andere fijne haaraccessoires om te gebruiken zijn haarbanden en (als je pony wat langer is) een grote haarclip.

2. Vraag om een zachter geknipt kapsel

Je pony bijknippen is altijd een optie, maar je kunt ook je kapper vragen of het wat zachter geknipt mag worden zodat het makkelijker uit te groeien is. Een wat ronder geknipt kapsel kan al veel doen voor je look, en je pony zelfs een beetje verbergen. Ook kunnen wat laagjes wonderen doen.

3. Experimenteer met verschillende stijlen

Wanneer je een pony hebt laten knippen, komt je kapsel op een gegeven moment tot een lengte waar je meer mee kunt doen. Je signature pony kun je wellicht ook in een mooie curtain bang stijlen of een zijscheiding. Door te experimenteren met verschillende stijlen creëer je niet alleen een hele andere look, maar kom je er misschien ook wel gelijk achter dat je je pony op deze manier een stuk beter kunt stijlen.

4. Vlechtjes

Een fijne manier om je pony uit te laten groeien én rond te lopen met een populaire haarstijl is door je pony te vlechten. Hiermee houd je je pony uit je gezicht en loop je er nog eens stijlvol bij ook. Als dit niet de ultieme haarstijl is voor de zomer, dan weten wij het ook niet meer.

5. Voeg wat textuur toe

De reden dat je pony wat sluik langs je gezicht hangt of misschien nét niet de juiste lengte is, kan ook komen door gebrek aan textuur. Door al een fijne haarspray of mist te gebruiken creëer je al een stuk meer volume en is je pony een stuk beter te stijlen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.