Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 4 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian plaatst foto’s met sigaret en volgers zijn het er niet mee eens

Kourtney Kardashian rockt nu al een tijdje haar korte blonde lokken, maar daar lijken we nu afscheid van te moeten nemen. In een nieuwe Instagrampost maakt ze dat maar wat duidelijk. Toch is dat niet hetgeen wat de aandacht van volgers trekt. De reacties op de sigaret die een rol speelt in de foto is blijkbaar een probleem.

Geen slimme zet, Kourt.

Kourtney Kardashian plaatst foto met sigaret

Kourtney Kardashian plaatste gisteren een nieuwe foto met haar blonde haar, maar blijkbaar zal ze deze haarstijl niet lang meer hebben. De caption maakte dat wel duidelijk: “Bye bye blondie, one more smoking hot post for the haters. Shoutout to my prop provider and photographer @kulikulikulik.” Alhoewel de woordgrap ‘smoking hot’ een slim bedachte is, zijn veel volgers het niet eens met de post.

Volgers zijn het er niet mee eens

Alhoewel de sigaret tussen de lippen van Kourtney nep is, hebben volgers er alsnog een sterke mening over. Dat Kourt een sigaret in de foto’s heeft is nogal in tweestrijd met waar zij eigenlijk altijd voor staat; health consciousness. Volgers houden zich dan ook zeker niet stil en trekken massaal naar de reacties toe.

De reacties

De reacties hebben allemaal dezelfde kern: die sigaret had echt niet gehoeven. Zo reageert een volger: “For someone so health conscious, seems like you’re promoting cigarettes”. Een ander deelt dezelfde mening: “You preach about healthy living but yet you post pictures of yourself smoking a cigarette which is literally the worst thing for your body and the complete opposite of a healthy lifestyle”.

Haters gonna hate

Kourtney heeft zelf niet gereageerd op de reacties, wat wij ook niet anders van haar gewend zijn. Of de backlash op de foto nog groter wordt is nog maar de vraag, maar het was volgens Instagrammers niet de beste zet voor de realityster. Wij zijn ondertussen wel benieuwd geworden naar de volgende haarkleur van Kourtney. Zal ze teruggaan naar zwart of zal ze het een keer rood verven? In ieder geval zal ze met haar nieuwe haarkleur waarschijnlijk geen foto met een sigaret meer posten.

Kourtney Kardashian beschuldigt Kim van het ‘gebruiken’ van haar bruiloft als zakelijke kans

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.