Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 8 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian prankt Travis Barker op een hilarische manier en fans gaan los

Het lijkt erop dat Kourtney Kardashian gelukkiger is dan ooit in haar relatie met Travis Barker. De liefde spat er vanaf bij het koppel en wij kunnen dagelijks meegenieten op Instagram. Nu hebben we een heel nieuw inkijkje gekregen in de relatie van kourtney Kardashian en Travis Barker, want Kourtney heeft Travis geprankt en deelt dit natuurlijk op Instagram.

“Got you”

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Er wordt wel eens gezegd dat het geheim van een gelukkige relatie is om speels met elkaar te blijven en dat lijkt voor Kourtney Kardashian en Travis Barker geen probleem te zijn. Het stel is op dit moment officieel een jaar samen en verloofde zich vorig jaar en ze lijken verliefder dan ze ooit zijn geweest.

Kourtney Kardashian en Travis Barker plaatsen ook geregeld intieme foto’s op Instagram en de realityster deed onlangs zelfs een boekje open over haar seksleven met Travis Barker. Nu heeft Kourtney ons opnieuw een inkijkje gegeven in haar relatie, want de Keeping Up With the Kardashians-ster haalde een grap uit met haar rockster-verloofde en deelde het hilarische moment op Instagram.

Penelope Disick prankt de relatie van Kourtney Kardashian en Travis Barker op hilarische wijze

Prank

In een nieuwe fotodump met de caption “weeeeekend 🐴🧻🧻🥑🛁✝️” deelde Kourtney verschillende foto’s van de voortuin van Travis. Hierop is te zien dat de realityster de voortuin van haar verloofde compleet in toiletpapier heeft bedekt. Samen met dochter Penelope spelden ze de woorden “GOT YOU” en “LOL HAHA” op het gras en wij zijn obsessed. Dit moment zou recht uit een tiener romcom kunnen komen.

Na foto’s van avocado toast en esthetische baden bij zonsondergang, zien we nog meer foto’s van stapels toiletpapier voorbijkomen. Kourtney Kardashian heeft Travis Barker in haar bericht getagd, wat ervoor zorgde dat hij het deelde in zijn verhaal. We kunnen dus aannemen dat de papierachtige puinhoop is vergeven.

Dit cinnamon toast recept van Kourtney Kardashian wil je direct proberen

Reacties

Het duurde natuurlijk niet lang voordat fans massaal begonnen te reageren op dit hilarische bericht. Zo schrijft een fan: “This would have never happened in 2020 😂” en andere fans reageren: “This is EVERYTHING 🖤”, “Love it 😍😍 cutie” en “Can I get a roll I just ran out.”

In de serie foto’s is ook een foto te zien van een handgetekend portret van Travis door Penelope, compleet met zijn beroemde tatoeages. Travis is duidelijk geraakt door de tekening, want hij maakte er zijn nieuwe profielfoto van op zowel Instagram als Twitter. Ook fans waren duidelijk onder de indruk van de tekening en reageerden onder de foto. Zo schrijft een fan: “The Travis drawing is so cute! ♥️” en een andere fan schrijft: “Oh so beautiful❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.