Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 6 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Penelope Disick prankt de relatie van Kourtney Kardashian en Travis Barker op hilarische wijze

De Kardashian-Jenners zijn weer helemaal terug van weggeweest. Zo hebben Kim Kardashian en Kourtney Kardashian beiden een nieuwe vriend en maakten de Kardashians bekend dat hun nieuwe realityshow eraan komt. Hierin zal zeker de relatie van Kourtney en Travis te zien zijn, want we weten allemaal dat social media obsessed is met hun relatie. Nu heeft ook Penelope Disick op een hilarische manier laten weten wat ze van haar moeders nieuwe relatie vindt.

Penelope Disick is niet voor niets een van onze favoriete Kardashians.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

De relatie van Kourtney Kardashian en Travis Barker houdt ons nu al een tijdje bezig. We kunnen misschien zelfs wel zeggen dat we een kleine obsessie hebben met het stel. Ziet zo gek natuurlijk, want ze zijn echte couple goals en op Instagram delen ze de meest romantische kiekjes van hun relatie.

Nu het stel verloofd is, komen ook de families van Kourtney en Travis samen. Zo laten ze op Instagram zien dat de gezinnen tijdens de kerstdagen samen waren en ook de dochters van Kourtney en Travis lijken het goed met elkaar te kunnen vinden. Een nieuwe relatie is voor kinderen wennen, maar toch lijkt Penelope Disick hier absoluut geen probleem mee te hebben. Ze laat namelijk op de meest hilarische manier weten wat ze van haar moeders relatie vindt.

Instagram is in shock door de tatoeages van Kourtney Kardashian

iPhone-achtergrond

Het lijkt er namelijk op dat Penelope Disick net zo obsessed is met de relatie van Kourtney Kardashian en Travis Barker als wij. Zo zagen we eerder Kourtney en Travis al voorbijkomen in een TikTok-video van de 9-jarige Kardashian en nu heeft Penelope een hilarische grap uitgehaald met Kourtney. Gelukkig deelde de Keeping Up With The Kardashians-ster de grap op Instagram, want deze hadden we niet willen missen.

Kourtney ging naar haar verhaal en plaatste daarin een screenshot van haar iPhone-achtergrond, die Penelope stiekem had bewerkt. De screenshot toont een gekke selfie van Penelope, terwijl ze wijst naar de tekst “Travis Barker” in enorme gele letters. Het lijkt erop dat Kourtney er de humor wel van kan inzien, want ze deelt de foto op haar Instagram-verhaal met de tekst: “LOL SCREEN SAVER BY PENELOPE, including text”.

Penelope Disick Kourtney Kardashian Travis Barker
Instagram / @kourtneykardashian

We kunnen dus met een gerust hart zeggen dat Kourtney en Travis de zegen van Penelope Disick hebben.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.