Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 21 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian kreeg dit bizarre verjaardagscadeau á €160.000 van Travis Barker

Deze week vierde Kourtney Kardashian haar 44ste verjaardag. Dat deed ze natuurlijk niet zomaar, want bij de Kardashians gaat alles over de top – óók de verjaardagen. Het is dus geen verrassing dat Kourt haar verjaardag vierde met een tripje naar Santa Barbara, waar ze een wel heel duur cadeau van man Travis Barker kreeg.

Een cadeau met een prijskaartje van €160.000.

Kourtney Kardashian viert verjaardag in Santa Barbara

De Kardashians-ster werd op 18 april 44 jaar en vierde de speciale mijlpaal – haar eerste verjaardag als getrouwde vrouw – samen met echtgenoot Travis Barker. Op Instagram zien we dat Kourtney en Travis voor deze speciale gelegenheid naar Santa Barbara afreisden.

Het romantische uitje bestond uit een verblijf in de beroemde Kennedy Cottage op San Ysidro Ranch, waar de voormalige president John F. Kennedy en First Lady Jacqueline Kennedy Onassis in 1953 hun huwelijksreis doorbrachten.

Een uniek verjaardagscadeau van €160.0000

In de Instagram-story van Travis zagen we een video waarin Kourtney haar verjaardagscadeau uitpakte. Want ja, wat geef je de vrouw van wie je houdt voor haar verjaardag? In Travis’ geval: een kleurpotloodtekening van kunstenaar Yoshitomo Nara. En dit is niet zomaar een tekening, het is de tekening met de titel “Love! Somethin”. De gesigneerde schets werd verkocht op een 5 april veiling voor ongeveer 161.819 dollar, volgens Sotheby’s. Het werd tentoongesteld in het Santa Monica Museum of Art in 2000 – en nu dus in het huis van Kourtney.

Meer Kourtney en Travis

We zouden denken dat we onderhand al wel genoeg weten over het leven van de Kardashians door middel van hun realityseries ‘Keeping up with the Kardashians‘, ‘The Kardashians’ en hun sterke aanwezigheid op social media en celebrity-events. Kourt was het daar schijnbaar niet helemaal mee eens, want ze besloot de wereld een inkijkje te geven in haar en Travis’ leven. En niet zomaar een inkijkje in haar dagelijkse leven.

Toch besluiten Travis en Kourtney meer te delen in hun eigen documentaire op Disney+, die sinds vorige week te zien is.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.