Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity Beauty 3 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Kulture Wave Beauty: Cardi B komt met een beauty- en verzorgingslijn

Na Kylie Jenner, Kim Kardashian, Hailey Bieber, Selena Gomez en Alicia Keys, is nu ook Cardi B een celebrity met een eigen beautymerk. Of althans, bijna. Cardi werkt namelijk aan haar merk Kulture Wave Beauty.

Wij zijn erg benieuwd welke weg Cardi inslaat met haar merk.

Cardi B komt met beautylijn Kulture Wave Beauty

Cardi B werkt samen met Delight Cosmeceutical Labs om Kulture Wave Beauty uit te brengen. De naam is, zoals je misschien al kon raden, gebaseerd op haar beide kinderen: Kulture en Wave. De startcollectie wordt een uit zes fasen bestaande lijn met producten variërend van huidverzorging tot menstruatieproducten.

Kulture Wave Beauty, ook wel KWB genoemd, is ontstaan uit Cardi B’s persoonlijke strijd met hormonale breakouts en haar wens om wetenschappelijk onderbouwde formules aan te bieden aan mensen met alle huidtypes en problemen.

Andere celebrities met een eigen beautymerk

Cardi B is niet de enige met een eigen beautymerk, want veel vrouwelijke celebrities gingen haar voor. Wij zetten onze favoriete celebrity owned merken op een rij.

Selena Gomez | Rare Beauty

Selena breekt het internet met haar ultra-gepigmenteerde make-upproducten. De Soft Pinch Liquid Blush van Rare Beauty is geweldig: hij is mega gepigmenteerd, gaat lang mee en blendt supermooi in de huid. Niet gek dus, dat de blush compleet viraal ging op TikTok. Niet alleen over de blush, maar ook over de contourstick, de settingspray en de concealer horen wij goede verhalen.

Rihanna | Fenty Beauty

Rihanna is de echte pionier en schreef geschiedenis toen ze Fenty lanceerde met de meest uitgebreide shade range ooit. Veel van haar producten zijn geliefd, maar vooral de lipgloss, contoursticks en setting powders zijn erg populair.

Alicia Keys | KEYS

Alicia Keys pakte het anders aan en focust zich niet op make-up, maar op huidverzorging. En ook een beetje verzorging voor je ziel, want je vindt op ieder product ene motiverende affirmatie. In dit artikel leren we je alles over het inspirerende merk.

 

View this post on Instagram

A post shared by Keys Soulcare (@keyssoulcare)

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.