Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 28 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner brengt iconische 90’s laagjes terug met nieuw kapsel op Instagram

Dat Kylie Jenner een fascinatie heeft voor nostalgische looks, is geen verrassing. Vooral als het op haar kapsel aankomt, houdt ze er wel van om terug in de tijd te gaan. Van het Rachel Green-kapsel tot 00’s boho lokken: Kylie heeft het geprobeerd. Nu introduceert ze wederom een nieuw kapsel die met haar teruggaat in de tijd.

En wij willen direct een afspraak bij de kapper maken.

Kylie Jenner heeft 90’s laagjes

Het kapsel van Kylie Jenner is bijna niet bij te houden. Ze verschijnt iedere week (of iedere paar dagen) met een nieuwe look, kleur of lengte. Eerder experimenteerde ze al met kapsels uit het verleden, korte bobs of juist ultralange lokken en natuurlijk met allerlei kleuren, van platinum tot rood. Haar meest recente look doet ons direct denken aan de late 90’s en vroege 00’s.

Inmiddels is Kylie Jenner alweer even terug bij haar eigen donkere haarkleur. En hoewel dat misschien saai klinkt, bewijst Kylie op Instagram dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn. Ze kiest namelijk voor laagjes uit de 90’s en dat is weer even iets heel anders dan haar XXL-lengte of korte bob. De look is super bouncy en glanzend en Kylie combineert hem met een cut-out top, witte high waist jeans, kleine handtas en bijpassende zonnebril. Natuurlijk heeft ze een overlined lip, smokey-eyes en lange wimpers.

Reacties

Natuurlijk zijn de reacties vrijwel allemaal enthousiast en zijn ook wij fan van het nieuwe kapsel van Kylie. Zus Khloé Kardashian reageert, “I can’t handle how absolutely stunning in you in every life!!!!!!!! Inner and outer beautiful” Anderen voegen toe, “real life perfection !!!!!!! 😍😍😍” en, “Queen 😍” Het is zonder twijfel een typische Kylie Jenner-look, maar die gaat nooit vervelen. Wij zijn groot fan en kunnen nu al niet wachten op onze volgende kappersafspraak en Kylie’s volgende look (geef ons een week of twee).

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.