Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 17 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner en Jordyn Woods samen gespot, voor het eerst na ruzie om Tristan Thompson

Het lijkt erop dat Kylie Jenner haar ex-bestie een tweede kans wil geven. Vier jaar na de affaire met Tristan Thompson, werd Jordyn Woods in een restaurant gespot met niemand minder dan Kylie Jenner. Wij praten je bij over deze reünie.

Jordyn Woods en Tristan Thompson veroorzaakten hét schandaal van 2019. Kylie Jenner verbrak alle banden nadat haar beste vriendin het met de man van haar zus deed, maar lijkt nu toch op die beslissing terug te komen. Heelt tijd alle wonden?

Kylie Jenner en Jordyn Woods samen uiteten

Afgelopen zaterdagavond werden Kylie Jenner en Jordyn Woods samen gespot bij een sushirestaurant in Los Angeles, dat is te zien op deze foto’s van The Daily Mail. De dames hebben zich uitgebreid opgedoft voor het avondje uit. Of dit de eerste keer is dat Kylie en Jordyn elkaar zien weten we niet, in 2022 was er namelijk al een theorie dat de twee dames weer met elkaar omgaan.

Het is wel de eerste keer dat de twee in het openbaar gezien worden. En deze reünie komt voor velen onverwacht, want Jordyn nam het begin dat jaar nog op voor Selena Gomez in haar ruzie met Kylie en Hailey.

Wat is er ook alweer gebeurd?

In 2019 brak de hel los toen naar buitenkwam dat Jordyn Woods met Tristan Thompson had gezoend. In maart dat jaar gaf Jordyn bij Jada Pinkett Smith toe dat ze een zoen deelde met Tristan op een huisfeestje. “It was a kiss on the lips, but no tongue kiss. No making out. I don’t think he’s wrong either because I allowed myself to be in that position. When alcohol is involved, people make dumb moves” stelt Jordyn tijdens de Red Table Talk.

En dat deed een heleboel stof opwaaien. Jordyn was al jaren beste vriendinnen met Kylie en woonde op gegeven moment zelfs bij haar. Hierdoor was ze ook close met haar familie, inclusief Khloé. Dat Jordyn met Khloé’s man Tristan zoende werd haar niet in dank afgenomen, obviously. Kylie zat in tweestrijd, maar koos uiteindelijk partij voor Khloé en keerde Jordyn de rug toe.

Tot nu dus. Wij zijn benieuwd of we Kylie en Jordyn de komende tijd vaker gaan zien en of ze de strijdbijl echt begraven hebben.

 

Ariana Grande verscheen zónder trouwring op Wimbledon

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.