Julia Schaap
Julia Schaap Celebrity 11 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner en Timothée Chalamet wéér samen gezien: is het nou al official?

Afgelopen weekend zijn Kylie Jenner en Timthée Chalamet wederom samen gespot, dit keer op de tribune bij de US Open in New York. Tijdens de finalewedstrijd tussen Novak Djokovic en Daniil Medvedev spatte de liefde er vanaf. Er gaan al een lange tijd geruchten rond over het koppel, maar er werd weinig over de romance gedeeld.

Hierdoor was het onduidelijk of het koppel nog met elkaar date, door hun publieke appearance lijken ze de roddels over een eventuele break te ontkrachten.

Us Open

In een matching zwarte outfit genoot het stel van een spannende wedstrijd in het Arthur Ash Stadium. Een insider liet aan US Magazine weten dat de twee ondanks hun drukke agenda zoveel mogelijk tijd voor elkaar vrij maken, ondanks dat het stel nog niet “that serious” is. Toch lijkt het erop dat de twee erg in love zijn. Ondanks dat Djokovic de US Open won, is Timothée hier de grootste winnaar.

Concert van Beyoncé

Vorige waren Kylie en Timothée ook al te zien bij de Renaissance Tour van Beyoncé. Waar ze zoenend van het concert genoten. Het lijkt erop dat ze daarmee de geruchten over een relatie bevestigen.

Toch is er nog geen officieel statement naar buiten gebracht, wij wachten het met spanning af. Maar deze beelden beloven wel veel goeds..

Jordyn Woods

Afgelopen week was Kylie ook al gezien met Jordyn Woods, haar voormalig beste vriendin. Dit keer bij de New York Fashion Week. Dit is niet de eerste keer dat Kylie gespot is met Jordyn. Afgelopen zomer waren ze samen gezien in een restaurant in Los Angeles. Vier jaar geleden strandde de vriendschap nadat Jordyn Woods het íets te gezellig had gehad met Tristan Thompson.

Kylie koos de kant van haar zus, waardoor de vriendschap tot een einde kwam. Het lijkt erop dat de twee meiden de beëindigde vriendschap weer nieuwe kans willen geven. We shall see.

Travis Scott vertelt wat hij van de romance tussen ex-Kylie Jenner en Timothée Chalamet vindt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.