Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 7 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner-fans zeggen allemaal hetzelfde over haar nieuwste Instagram-bericht

Kylie Jenner is weer helemaal terug van weggeweest. Na de bevalling van haar zoontje plaatst Kylie Jenner weer volop foto’s op Instagram. Vooral op haar verhaal laat de 24-jarige Jenner maar al te graag zien wat ze dagelijks allemaal doet. Nu heeft Kylie opnieuw een foto op Instagram geplaatst en fans zeggen daarover allemaal hetzelfde.

Is het je al opgevallen?

Kylie Jenner

Kylie Jenner zit de laatste tijd niet stil. Ze plaatst namelijk weer ontzettend veel foto’s op Instagram. Zo hield ze ons precies op de hoogte over wat er gebeurde op de bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker. Daarnaast lijkt het op de nieuwste foto’s van Kylie erop dat dat de realityster weer helemaal terug in shape is.

Kylie Jenner kennende is dit niet heel gek. De realityster was namelijk kort na haar bevalling weer begonnen met sporten en deelde zelfs haar favoriete postpartum-workouts. Helaas heeft Kylie nog niet de nieuwe naam van haar zoon onthuld, maar fans houden niet alleen daarvoor haar Instagram-account in de gaten.

Heeft Kylie Jenner eindelijk de nieuwe naam van haar zoontje onthuld? Fans denken van wel

Instagram-post

Fans zeggen namelijk allemaal hetzelfde over het nieuwste Instagram-bericht van Kylie Jenner, want het geeft ze allerlei nostalgische gevoelens. In de nieuwe post van Kylie zien we haar in een close-up selfie met een iconische rode oogschaduw en een hartvormige ring. De baas van Kylie Cosmetics voegde de caption “☄️” toe aan haar Instagram-foto en volgers hadden genoeg te zeggen.

Zo schrijft een volger: “King Kylie era is back.” Andere fans zeggen: “King Kylie? Is that you?😭😭 I love this”, “Era King Kylie again???? 🔥🔥🔥”, “King Kylie era coming back” en “If Kylie speaks, I’m listening. If Kylie has one fan, it is me. If Kylie has no fans, I don’t exist.” Fans verwijzen naar de periode van 2014 tot 2016, toen tiener Kylie voor het eerst haar eigen stijl aan het ontwikkelen was. Wij zijn helemaal obsessed.

Kylie Jenner instagram fans
Instagram / @kyliejenner

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.