Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 30 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner post foto’s zonder filter op Instagram waarop haar echte huidtextuur te zien is

We weten allemaal dat de Kardashian-Jenners niet vies zijn van een filter hier en daar. Zo werden de zussen al meerdere keren betrapt op een Photoshop-fail en worden foto’s niet gepost zonder dat daar een ringlight en een flinke dosis FaceTune aan te pas komt. Nu post Kylie Jenner een foto zonder filter waarop haar echte huidtextuur te zien is.

In haar Instagram Stories zette ze meerdere foto’s.

Kylie Jenner zonder filter

Ook de Kardashian-Jenners gaan voor een steeds natuurlijkere look op Instagram. Zo postte Khloe Kardashian eerder een foto van haar striae, zagen we Kim Kardashian zonder make-up en zagen we ook Kylie Jenner al eerder zonder filter. Nu post ze meerdere foto’s in haar Instagram Stories én op haar feed waarop haar eigen huidtextuur te zien is.

Kylie postte eerste foto in haar Instagram Stories met de tekst, “we gotta get back to the no filter life.” Daarop zien we Kylie Jenner in haar Lamborghini met een goede dosis make-up maar zónder filter. Dat zorgt ervoor dat we (ondanks haar make-up) haar echte huidtextuur zien. En ja, ook Kylie Jenner heeft poriën, mensen.

Instagram / @kyliejenner

Huidtextuur

Later post Kylie de serie aan foto’s ook op haar Instagram-feed met de caption, “no filter. happy monday.” Ze krijgt enthousiaste reacties van haar volgers onder de serie aan foto’s. Zo zegt een fan, “Can we make no filter a trend please” en een ander voegt eraan toe, “don t be shy, post w no make up and no filter too.” Anderen schrijven onder de foto van Kylie Jenner, “She don’t need a filterrrrrrr 😍🔥” en haar BFF Stassie voegt eraan toe, “pretty girl ❤️”

Het moge duidelijk zijn dat volgers fan zijn van de natuurlijke foto’s van Kylie. En eerlijk is eerlijk, wij zijn ook fan van de no-filter Kylie Jenner. Keep ’em coming please.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.