Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 3 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner deelt nieuwe foto van Stormi in bad en het is té *cute*

Wie Kylie Jenner op Instagram volgt, kan ook genieten van de schattige foto’s die ze van dochter Stormi Webster plaatst. De 3-jarige dochter is niet alleen lief om te zien, ze draagt vaak ook nog de beste outfits en heeft de bijdehante eigenschappen van haar moeder. Eerder ging een foto waarop Stormi in bad lag al viral, nu plaatst Kylie een nieuw exemplaar.

Warning: cuteness overload.

Kylie Jenner post foto Stormi Webster

Op de nieuwe foto zien we hoe de 3-jarige Stormi haar krullen laat zien. Kylie Jenner post de foto op Instagram met de caption, “Bath time.” Stormi kijkt recht in de camera en laat ook een lachje zien aan de volgers van haar moeder. En hoewel de aandacht van veel volgers vooral naar de schattigheid van Stormi Webster ging met reacties als, “ARE U KIDDING 😍😍😍 cutest lil girl” en, “The best little face and curls 😍”, valt ook nog iets anders op: Kylie tagt @KylieBaby.

De Instagram-pagina van @KylieBaby is een geverifieerde pagina die gevolgd wordt door niemand minder dan Kylie Jenner en Kris Jenner. Het lijkt erop dat Kylie met een nieuwe business aan de haal gaat en haar best-selling producten nu ook voor baby’s op de markt gaat brengen. Zolang Stormi Webster maar de ambassadeur van het nieuwe merk is…

Jennifer Lopez deelt een selfie vanuit bad en dat is alles wat je vandaag wilt zien

Travis Scott

De foto van Kylie Jenner komt na een familietrip met Travis Scott en Stormi Webster afgelopen weekend. De familie ging naar de geboorteplaats van Travis in Houston, Texas. Stormi vulde waterballonnen met haar ouders en gooide er een in de richting van Kylie Jenner. In haar Instagram Stories was te lezen, “Love this little baby.” Hoewel Kylie en Travis eerder uit elkaar gingen, lijkt het erop dat ze steeds dichter naar elkaar groeien. Een bron vertelde eerder dat het stel een romantische relatie weer aan het proberen is.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.