Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 10 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit is alles wat we weten over Micheal Polansky, Lady Gaga’s vermeende verloofde

Deze week is Lady Gaga onderwerp van gesprek. De artieste werd gespot met een enorme diamanten ring aan haar linker ringvinger terwijl ze op zondag door West Hollywood liep. Met een vermeende bruiloft in zicht, is het tijd dat we even wat dieper duiken in haar relatie met Micheal Polansky.

Want Gaga kennen we allemaal, maar wie is de gelukkige man?

Lady Gaga vermoedelijk verloofd

Lady Gaga heeft verlovingsgeruchten aangewakkerd nadat fans een enorme toevoeging aan haar sieradencollectie hadden opgemerkt. Met de nadruk op ENORM. De ring die om haar vinger hangt bezit over een beuker van een diamant, zo is te zien op foto’s van Page Six.

Op internet gaan de fans van Gaga helemaal los. Maar het duurt eventjes voordat bij iedereen het kwartje valt. Een fan schrijft op X: “I don’t see enough people freaking out about gaga’s engagement ring?? LIKE HELLO??”

 Lady Gaga was in twee eerdere relaties ook verloofd, maar tot een bruiloft kwam het niet. De zangeres heeft nog niet op de geruchten gereageerd.

Wie is Micheal Polansky?

Nu even over de man die één van ‘s werelds meest getalenteerde harten wist te veroveren: Micheal Polansky. Hij zit niet in het creatieve vak, maar heeft wel een meesterbrein. Micheal studeerde toegepaste wiskunde en computerwetenschappen aan Harvard University.

Hij is momenteel uitvoerend directeur van de Parker Foundation. Polansky begon deze organisatie in 2015 samen met Sean Parker, de vent die ook hielp bij het opstarten van bedrijven als Napster en Facebook. De stichting zet zich in voor biowetenschappen, wereldwijde gezondheidszorg, maatschappelijke betrokkenheid en kunst.

Micheal en Stefani (zoals Lady Gaga heet) werden tijdens Oud en Nieuw 2020 voor het eerst samen gezien, zoenend in Las Vegas. Kort daarna was er ook een heleboel PDA tijdens de Super Bowl, waarna Gaga de romance Instagram-official maakte.

Micheal Polansky Lady Gaga
Instagram @ladygaga

House of Gucci: Lady Gaga-fans gaan compleet los op Twitter over de film

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.