Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Fashion 9 mrt 2024
Leestijd: 3 minuten

Kleding met tall-maten: dit zijn de beste modemerken voor lange vrouwen

In een wereld waarin veel kleding gericht is op de standaardmaten, kan het voor langere vrouwen een uitdaging zijn om kleding te vinden die goed past en er tegelijkertijd goed uitziet. Gelukkig bieden steeds meer webshops en winkels specifieke collecties en opties voor langere dames, met lange lengtematen, waardoor het gemakkelijker wordt om leuke kleding te vinden die perfect past. Dit zijn enkele van de beste webshops waar lange vrouwen terecht kunnen voor hun kleding.

Shop till you drop, zonder hoogwater.

De beste modemerken voor lange vrouwen

Je bestelt een leuke broek en deze zit perfect, het enige probleem dat zich voordoet is dat deze veel te kort is. Dit zal voor vele een herkenbare situatie zijn. Gelukkig is er tegenwoordig meer aandacht voor kleding met lange lengtematen.

Kleding met lange lengtematen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen met een langere lichaamslengte. Deze kledingstukken hebben bijvoorbeeld langere mouwen, een langer torso maar het gaat voornamelijk om een langere beenlengte. Het assortiment omvat onder andere broeken, jurken, tops en jassen. Deze kledingstukken zorgen niet alleen voor een betere pasvorm, maar ook voor meer comfort en zelfvertrouwen bij langere vrouwen.

Boohoo

Boohoo heeft een geheel assortiment toegewijd aan de lange dames vanaf 1,70 meter. In dit assortiment heb je van alles, zoals tops, jurken, broeken en noem maar op. De kleding op Boohoo is betaalbaar en je hebt een ruim assortiment waaruit je kunt kiezen. Bij de broeken heb je geen lengtematen maar ze geven wel de binnenbeen-lengte, je kan zelf kijken of het dan lang genoeg is.

NA-KD

Hoewel NA-KD niet bekend staat om kleding speciaal voor lange vrouwen en dit ook niet zichtbaar is op hun website, hebben ze zeker leuke kledingstukken voor lange vrouwen. Als je op zoek gaat naar een item die jij leuk vind kun je zien welke maat het model aan heeft en hoelang deze bij het model valt. Op deze manier kun je zien of een item lang genoeg gaat zijn. Ook geven ze bij de broeken de binnenbeenlengte aan, zo kun je dus gemakkelijk opmeten of deze broek bij jou zou passen.

@maritkramer_

A new tall girl proof pantalon from @nakdfashion 💚 #benakd #nakdfashion #tallgirl #tallgirls #tallgirlproblems #tallgirljeans #tallgirltiktok #tallgirlsarewinning #tallgirltok

♬ go away – tate mcrae

ASOS

Een andere webshop die een groot assortiment biedt aan vrouwen met lange lengtematen is ASOS. Een van de grootste webshops voor kleding. Ze gaan hier zelfs tot lengtemaat 38 in broeken. Het zijn betaalbare kledingstukken en ze hebben wederom van allerlei verschillende kledingstukken, denk aan jumpsuits, rokken en tops.

Abercrombie & Fitch

Een webshop waar je terecht kan voor lange broeken is de Abercrombie & Fitch. Dit is wederom een webshop waar je geen aparte sectie hebt voor lange broeken, maar ze zijn er wel. Let dus goed op welke broek je hier koopt, doe research of bekijk het “Size & Fit” kopje. Hieronder worden een aantal lange broeken genoemd:

@emilyguebs

♬ original sound – EMILY GUEBS

Stradivarius

Bij de Stradivarius hebben ze tegenwoordig ook een Petite & Tall sectie. Ook hier gaat het echter wel alleen om broeken, maar ze hebben wel erg veel verschillende broeken. Van Linnen broeken tot pantalons, ze hebben aardig wat keuze en het is ook nog eens betaalbaar. Ze hebben hier geen lengtematen dus bij twijfel kunt je altijd weer even naar de pasvorm kijken en naar het model.

Denim on denim is de trend van deze lente: hier shop je de mooiste jeans, blouses en pakken

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.