Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 21 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Lekker loeren: dit waren de beste rode loper-looks van de American Music Awards

Het was vanochtend heerlijk wakker worden met een overdaad aan prachtige looks van celebrities bij de American Music Awards die vannacht plaatsvond in Los Angeles. De een is nog mooier dan de ander.. en we bespreken graag onze favorieten.

Meghan made us look!

The American Music Awards

Elk najaar selecteert de jury van de American Music Awards de nieuwste en grootste talenten van de Amerikaanse muziekwereld. Ook dit jaar was het een spektakel van jewelste. Adele, Bad Bunny, Taylor Swift, Beyonce, Harry Styles, The Weeknd en Drake wonnen (ja allemaal dus) als “Artist of the Year”. Een lijstje waar je U tegen zegt. Ook het lijstje met winnaars voor “Collaboration of the Year” valt bij ons flink in de smaak.


De beste looks, rechtstreeks van de rode loper

Niet alleen de winnaars van de prijzen moedigen we graag aan, ook de outfits op de rode loper van het evenement zijn een prachtige vertoning. Dit zijn onze favoriete looks.

Måneskin

De band die vorig jaar voor het grotere publiek doorbrak door hun deelname aan het Songfestival won de prijs voor “New Artist of the Year”, maar verdient wat ons betreft ook een prijs voor een van de beste outfits. Met chique maatpakken, sexy bretels en korte broekjes van Gucci, schijnen ze een dikke spotlight op hun herkenbare en authentieke stijl.

American Music Awards Maneskin
Getty Images

Anitta

De Braziliaanse zangeres droeg een wel héél sexy jurk van Mugler op de rode (nouja, zwarte) loper. De glinsterende zwart-wit-jurk heeft niet alleen een enorm elegant silhouet met gevoerde schouders en een fish-tail sleep, maar viel ook nog eens op door de cut-outs op haar achterwerk.

Kelly Rowland

Een van onze favoriete Destiny’s Child zangeressen, Kelly Rowland, liet niet alleen met haar panterprint-jurk op de rode loper haar power zien. Toen ze een award aan mocht nemen namens Chris Brown en het publiek hem uitjoelde, nam ze de leiding over: “Excuse me. Chill out.”

American Music Awards Kelly Rowland 2022
Getty Images

Coco Jones

Zangeres en actrice Coco Jones verscheen in een prachtig ontwerp van Annakiki, die veel sculpturale en surrealistische looks maakt.

Coco Jones bij American Music Awards 2022
Getty Images

Dencia

Oke, laten we eerlijk zijn, we hadden nog nooit van Dencia gehoord, maar met deze look maakt ze een knaller van een eerste indruk op ons.

Meghan Trainor

Yess! Glitter, kleur, décolleté en power-schouders: Meghan made us look naar haar Valentino Pink outfit.

Meghan Trainor bij de American Music Awards 2022
Getty Images

OMG! Deze goedkope items zijn wel héél overduidelijk nagemaakt van designermerken

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.