Britta van Aggele
Britta van Aggele Food 20 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Het is officieel lente en dus het perfecte moment voor deze heerlijke geitenkaas salade

Het is eindelijk zover: de lente is officieel aangebroken en een nieuw seizoen betekent nieuwe trends. Niet alleen op het gebied van mode en beauty, maar ook op het gebied van eten. Bij een warmer klimaat eet je namelijk hele andere gerechten dan in een kouder klimaat en deze heerlijke geitenkaas salade is dan ook perfect voor de lente.

Genieten!

#foodtTikTok

TikTok staat vol met de meest handige video’s. Zo kan je precies vinden hoe je zelf de nieuwste haartrends kunt maken en weten we hoe we met eyeliner onze make-up look naar een hoger niveau tillen. Naast al deze tips en tricks over make-up en haar staat TikTok ook vol met de meest heerlijke recepten.

Er is op het platform namelijk een speciale plek voor de foodies onder ons genaamd #foodtTikTok. Hier delen gebruikers hun favoriete recepten en deze zijn stuk voor stuk het proberen waard. Nu de lente officieel is begonnen is het tijd om naast de nieuwste trends ook nieuwe recepten uit te proberen en deze heerlijke geitenkaas salade staat bovenaan onze lijst.

Dit ‘pizza toast’-recept van topmodel Hailey Bieber wil je vandaag nog maken

Geitenkaas salade

TikTok-gebruiker Dashofmandi – @dashofmandi – heeft een super eenvoudig geitenkaas salade-recept geüpload op TikTok die je nu direct wilt proberen.

Benodigheden:
– Gemengde sla
– Komkommer
– Pecannoten
– Frambozen
– Blauwe bessen
– Geitenkaas
– Panko
– Olijfolie
– Meel
– Ei
– balsamic vinegar dressing

Aan de slag:
1. Snij je geitenkaas in plakken en doop dit in meel, geklutst ei en in panko en stop ze voor 20 minuten in de vriezer, voordat je ze aan beide kanten goudbruin bakt in een laagje olijfolie.
2. Voeg de gemengde salade, gesneden komkommer, pecannoten, frambozen en blauwe bessen samen in een kom.
3. Leg hier vervolgens de gebakken geitenkaas op en maak de salade af met een balsamic vinegar dressing. Eetsmakelijk!

@dashofmandi

The ideal spring salad🫐🍓 #spring #recipe #salad

♬ Sunny Day – Ted Fresco

Reacties

Wij lijken niet de enigen te zijn die dit heerlijke recept hebben gevonden. De video van Dashofmandi is namelijk al door meer dan 362 duizend mensen bekeken en heeft meer dan 37 duizend likes en 180 reacties verzameld. Zo schrijft een volger: “I went to a restaurant once that had a salad like this but with mostly arugula and pickled onions too. SO AMAZING.” Andere fans schrijven: “I do NOT like goat cheese, but this looks so good!”, “You had me at ‘fried goat cheese'” en “Ooof 😅 I need to try this one!!!!”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.