Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 20 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Vertelt Kylie Jenner met dit Instagram-verhaal dat ze in het geheim is getrouwd met Travis Scott?

Na haar bevalling van zoontje Wolf nam Kylie Jenner een korte pauze van social media. Zo kon de realityster even in rust van haar nieuwe kindje genieten, maar Kylie is nog niet terug op social media of er gaan alweer geruchten over haar rond. De Kylie Cosmetics-oprichter plaatste gisteren namelijk een Instagram-verhaal en fans denken nu massaal dat Kylie Jenner in het geheim is getrouwd.

Zou het?

Kylie Jenner en Travis Scott

Het is niet de eerste keer dat er geruchten rondgaan over Kylie Jenner en Travis Scott. Zo dachten fans vorig jaar massaal dat het stel uit elkaar was, terwijl Kylie zwanger was. Dit kwam door een interview in W Magazine, waarin staat: “As they expect their second child together, former couple Kylie Jenner and Travis Scott are creating their own definition of family.” Dit zorgde voor de nodige ophef, maar Khloé Kardashian liet al snel weten dat haar zusje Kylie en Travis nog steeds samen waren.

Begin dit jaar – op 02/02/2022 – kregen Kylie en Travis samen hun tweede kindje genaamd Wolf. Het duurde niet lang voordat het hele internet compleet los ging over de naam van hun zoon en nu is het opnieuw raak. Fans denken namelijk massaal dat Kylie Jenner en Travis Scott in het geheim zijn getrouwd en dat komt allemaal door haar Instagram-verhaal.

Kylie Jenner vertelt meer over trouwen met Travis Scott en hun toekomst samen

Getrouwd

Hoewel het stel in het verleden verschillende pauzes heeft gehad in hun relatie, lijkt het erop dat ze op dit moment heel gelukkig zijn met elkaar. Ze lijken zelfs zo gelukkig, dat fans denken dat het stel officieel is getrouwd. Kylie veroorzaakte deze geheime verlovings- en huwelijksgeruchten toen ze een foto in haar Instagram-verhaal plaatste van twee ringen.

Kylie Jenner Travis Scott getrouwd
Instagram/ @Kyliejenner

Deze twee zeer symbolische ringen – een met diamanten gevulde ring en een kleinere gouden ring – waren te zien om haar linker ringvinger. Zowel Kylie als Travis hebben nog geen commentaar gegeven op de speculaties, waardoor fans nog steeds denken dat het waar is. We weten namelijk allemaal dat geruchten vaak waar blijken te zijn, net als bij de zwangerschap van Rihanna en Kylie Jenner zelf.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.