Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Fashion 23 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

De Levi’s 501 jeans bestaat 150 jaar: deze celebrities rocken de jeans als geen ander

Als we aan jeans denken, denken we aan Levi’s. De jeans zijn al 150 jaar lang een staple in veel kledingkasten. Veel celebrities en mode-iconen zijn dan ook te zien in deze broeken. Om het 150-jarig jubileum te vieren hebben wij dan ook een paar celebs op een rij gezet die deze jeans justice doen en al jarenlang verliefd zijn op de iconische broeken.

Zo stijl je de jeans volgens celebrities.

De Levi’s 501 bestaat 150 jaar

De 501’s zijn de originele Levi’s jeans. Door de jaren heen heeft het merk zich uitgebreid en zijn er verschillende nieuwe soorten bijgekomen – zoals de samenwerking met Stüssy – maar de 501 blijft toch altijd wel een favoriet. Waar de jeans 150 jaar terug over de toonbank ging voor slechts acht euro hangt er nu wel een duurder prijskaartje aan. Wil je een jeans die lang meegaat en altijd stijlvol blijft? Dan is het die extra euro’s zeker waard. Models off duty en fashion icons worden regelmatig gespot in de spijkerbroeken en wij hebben een paar van ze voor je op een rij gezet.

Emma Chamberlain

Als er iemand houdt van een goede jeans, dan is het wel Emma Chamberlain. No wonder dat ze dan ook regelmatig de 501’s rockt. Daarnaast is ze al vaak voorgekomen in campagnes van het merk en laat ze zien dat de liefde voor de broek er wel degelijk is.

Kendall Jenner

Het is algemeen bekend: modellen houden van jeans als off duty look. Kendall Jenner wordt regelmatig gefotografeerd in de 501’s, samen met nog een hele reeks andere broeken. Relaxed fit originals, dat lijkt wel haar favoriet te zijn.

ANP

Camille Rowe

De vintage queen onder de modellen. Camille Rowe liet een paar jaar terug in een video met British Vogue haar indrukwekkende verzameling aan 501’s zien en hijst zich nog regelmatig in de denim broeken.

Matilda Djerf

Matilda Djerf is misschien wel hét mode-icoon op Instagram momenteel. Ook zij is zeker niet vies van een relaxed fit jeans en laat ons vaak de leukste outfits met de 501’s zien.

Emily Ratajkowski

Onder de modellen zijn de jeans een must voor de perfecte model off duty look, maar hijs Emily Ratajkowski in een jeans voor een fotoshoot en je kan jouw ogen niet meer van haar afhouden. Buiten deze spicy fotoshoot om zien we haar regelmatig in de denims. Modellen hè, ze zijn er gek op.

Hailey Bieber

Hailey Bieber is ook een model die niet vies is van een portie denim. Voor haar dagelijkse outfits trekt ze dan ook regelmatig een mooie jeans uit de kast en de 501’s? Een van haar favorieten.

ANP

Bad Bunny haalt uit naar de ex van Kendall Jenner in dit nieuwe nummer

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.