Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Shopping 25 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Als vrouw met vollere bovenbenen, zit dit Levi’s model me veel beter dan de populaire 501

De Levi’s 501 is het jeansmodel dat niet uit de mode weg te denken is. Vroeger niet, en nu zeker niet. Maar hoe mooi ik ‘m ook vind staan bij iedereen, ik krijg mijn eigen benen er amper in. En als ik de knopen überhaupt dichtkrijg, dan staat ‘ie verre van flatteus. Gelukkig heb ik mijn eigen variant van de 501 gevonden bij Levi’s.

Ik ging langs in de showroom van Levi’s om de perfecte fit te vinden. En die vond ik.

De populaire 501 is niet voor mij

Elke keer als ik iemand zie met de perfecte jeans aan, blijkt het een Levi’s 501 te zijn. Dit model zit op het ideale randje tussen baggy en gekleed, en is er ook nog eens in talloze kleuren. Alleen elke keer dat ik er eentje aan pas, staat ‘ie mij niet zo mooi als gehoopt. Het model is te recht en te ‘vormloos’ voor mijn vollere benen. Na verschillende keren passen is het tijd om te accepteren dat de Levi”s 501 spijkerbroeken niet voor mij zijn.

Dat de Levi’s 501 nooit een succes is, neemt niet weg dat ik nog steeds zocht naar een jeans die mij zo’n zelfde look geeft. Een broek die zo leuk slouchy op je schoenen valt en bij de bovenbenen iets strakker zit, zonder in te leveren op het nonchalante karakter.

De Levi’s Bootcut is de redder in nood

Goed nieuws: ik heb mijn variant van de Levi’s 501 gevonden in het Bootcut model. Omdat ik wat kleiner ben, valt deze perfect op mijn schoenen. Deze broek heeft iets meer vorm, wat mijn lichaam beter uit laat komen. Het zijn de kleine details die er uiteindelijk voor zorgen dat deze jeans wél flatteus is. Mocht jij je herkennen in mijn struggle met de 501, probeer deze dan eens.

LEVI’S 725™ BOOTCUT JEANS MET HOGE TAILLE – €119,95

levi's bootcut jeans
Levi’s

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.