Emma Toussain
Emma Toussain Shopping 28 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Geef je vakantiegeld uit aan een paar grijze New Balance-sneakers

New Balance viert de hele maand mei grey day: ter ere van de kleur grijs, een kleur die al jaren centraal staat in de ontwerpen van het merk. Op de website vind je een speciale grey shop, waar je verschillende sneaker-en kledingitems vindt in grijze kleuren.

Je vakantiegeld is een paar dagen geleden gestort, dus je kunt wel even shoppen zonder zorgen. Toch?

Grijs is helemaal de kleur van deze zomer, dus wij zetten onze favoriete items uit de grey shop op een rij.

Grijze New Balance-sneakers

Het sneakermerk bestaat al sinds 1906 (Adidas pas zo’n 43 jaar later en Nike pas 58 jaar later!) en focust zich al die jaren al op goede kwaliteit én betaalbaarheid. Het merk wordt door iedereen gedragen en dat willen ze dan ook nog steeds uitstralen: “Worn by supermodels in Londen and dads in Ohio”, een zin die ze graag gebruiken om dit nog eens aan te duiden. Elke dag in mei vieren we grey day: een ode aan de kleur grijs. Een kleur die al jaren goed gebruikt wordt door de ontwerpers van NB. In de grey shop vind je dan ook een aantal hele toffe sneakers en kledingitems waar je zeker even naar wil kijken.

9060

De 9060 is een make-over van de verfijnde stijl en het innovatieve design van de 99X serie: één van de meest iconische NB-modellen ooit.

New Balance
New Balance

MADE in USA 990v6

De ontwerpers van de eerste 990 hadden de opdracht om de beste hardloopschoen ter wereld te maken. De MADE in USA 990v6 is een nieuwe versie van dit model. Comfy én stijlvol.

New Balance
New Balance

1906R Grey Days

Een speciale Grey Days-editie van de 1906R drukt de balans uit tussen verleden en heden, geïnspireerd door de tijdloosheid van steenstructuren in de natuur. Dat zie je wel, hè? Een uniek ontwerp en zeker tof onder een goeie broek.

New Balance
New Balance

Comfy kleding

En dan heb je natuurlijk ook nog een aantal hele comfy sweats waarin je die zwoele zomeravonden goed in doorkomt. Of die vroege sportlessen, of avondjes op de bank.

Goud of zilver? Met dit TikTok-filter ontdek wat het mooist staat bij de ondertoon van jouw huid

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.