Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 9 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Love Hard: fans hebben allemaal dezelfde kritiek op de nieuwste Netflix-film

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij hebben dit weekend de nieuwste Kerstfilm Love Hard van Netflix gekeken. Hoewel wij ontzettend genoten hebben, lijkt het erop dat niet iedereen fan is van de nieuwste Netflix-film. Fans laten namelijk op Twitter weten dat ze niet blij zijn met een behoorlijk belangrijk plot in de film.

Pas op: spoiler alert.

Love Hard

De ene na de andere Kerstfilm komt deze maand op Netflix. Zo ook Love Hard, die vorige week vrijdag online kwam. Love Hard gaat over Natalie Bauer – gespeeld door Nina Dobrev – die ontzettende pech heeft in de liefde. Na verschillende horror-dates besluit ze om online dating een kans te geven. Op een dating-app ontmoet ze de man van haar dromen en besluit hem op te zoeken voor de Kerst. Helaas ontdekt ze al snel dat ze het slachtoffer is van catfishing, maar dit weerhoudt Natalie er niet van om tijdens Kerst liefde te vinden.

Toen de film net uit was gekomen, waren fans erg enthousiast. Ze vonden het – net als wij – heel leuk om Nina Dobrev eindelijk weer eens op het grote scherm te zien. Hoewel de film ons en fans direct in de kerststemming heeft gebracht, gaan fans nu los op Twitter over een belangrijk moment in de film en ze zijn niet blij.

Komt er een tweede deel van de Netflix-film Love Hard?

Reacties

Het is natuurlijk onvermijdelijk – aangezien Love Hard een romcom is – dat Natalie en Josh ondanks het catfishing toch met elkaar eindigen. Met dit einde zijn fans het niet helemaal eens, want ze vinden dat het een totaal verkeerde boodschap uitzendt. Wij moeten eerlijk zijn: dat zijn we wel met ze eens. Hoe graag we ook een happy ending willen zien, catfishing moet natuurlijk niet goedgekeurd worden.

Twitter-gebruikers schrijven dan ook: “really justifying catfish” en “Okay, this movie seems to be going in the direction of her ending up with her catfish….which is pretty stupid and an awful lesson.” Een andere kijker schrijft: “Catfishes always are intentional. #LoveHard. This movie gone be strange if she end up with him period. Bc he doesn’t have a sense of what’s right lol starting at the beginning.” Een andere kijker wijst ook op het feit dat Netflix de afgelopen jaren niks heeft geleerd over catfishing. De kijker schrijft: “Catfish: The TV Show has been on the air for NINE YEARS and Netflix is releasing a movie where the heroin flies across the country to meet someone she met on a dating app without video chatting?”

Dit is hoe de rest van Twitter reageert:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.