Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 12 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Madonna en Sam Smith shockeren met heftige songteksten in nummer VULGAR

Een combinatie die we niet meteen zagen aankomen maar eigenlijk wel heel goed werkt; Madonna met Sam Smith. De 64-jarige Queen of Pop en de 31-jarige singer-songwriter hebben samengewerkt aan een nummer en die is nu te luisteren. VULGAR, heet ‘t. Je kan waarschijnlijk al een beetje raden dat het niet gaat om een romantisch liefdesliedje. Fans weten niet zo heel goed wat ze moeten denken van het nummer, de eerste meningen zijn dan ook flink verdeeld. Maar.. de tekst is wel wat opvallend.

Madonna en Sam Smith shockeren met heftige songteksten in nummer VULGAR

Sam Smith en Madonna staat er allebei om bekend niet zo veel aan te trekken van wat mensen van ze denken. Natuurlijk heerlijk, want zo maak je het leven voor jezelf een stuk makkelijker. Sam is zelf non-binair en veel mensen snappen niet helemaal hoe die zijn leven leidt, maar dat is natuurlijk aan hen. Ook ligt dit natuurlijk niet aan Sam zelf, vaak zorgen diens outfits voor onbegrip. Maar wij houden daar juist van, lekker aantrekken wat je wil. Ook Madonna heeft een hele transformatie doorgemaakt. Ze is natuurlijk al jaren de Queen Of Pop, maar ze gaat momenteel ook wel los – tegen het extreme aan. Ze houdt niet in met plastische chirurgie en doet graag aan shockeren door opvallende optredens en bizarre outfits.

Nou, het nieuwe VULGAR valt precies in het straatje van Sam en Madonna. De twee doken na de Grammy’s de studio in en maakten dit nummer. Een soort boodschap, aan al deze mensen die ze niet snappen. Met teksten als ‘Go fuck yourself, you heard me bitch. Say our fucking names’ en ‘So watch what you say or I’ll split your banana’ laat dit duo fans wat verbijsterd achter.

A huge mess

Zo staat Madonna’s Instagram vol met onbegrip: “Don’t like the words of that song. You’re a woman in your 60s and you act like you’re 25 why don’t you get some better material. You’re not a good role model especially for your kids.” en “The musical decline of Madonna continues. This was just a mess.” Vulgair is het zeker, dat steken de artiesten niet onder stoelen of banken. Dus ja, missie zeker geslaagd. Als promo gebruiken ze foto’s met S&M erop, wat natuurlijk verwijst naar de voorlettes van hun namen.

Of ja, een vorm van seks. Whatever you like.

Toch wordt het door veel mensen nu ook al geliefd. Zo wordt het al bestempeld als ‘Pride Anthem’.

Wat is jouw mening over dit nummer? Luister ‘m hieronder:

Bizar: zo rijk is OpenAI-oprichter Sam Altman volgens zijn ChatGPT

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.