Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 8 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Heeft Madonna een nieuwe liefde? Het lijkt er wel op en fans denken te weten wie het is

De geruchten gingen al even rond, maar Madonna lijkt nu zelf haar romance te bevestigen met Josh Popper. In haar instagram story deelde de 64-jarige zangeres een steamy kiss met de 29-jarige bokser en het internet gaat los. Zijn de twee nu werkelijk aan het daten? Als we de foto’s moeten geloven is dat een ‘ja’.

Wij vertellen je alles wat wij tot nu toe weten over deze potentiële nieuwe romance.

Een turbulent liefdesleven

Als we één ding kunnen stellen over onze it-girl is het wel dat ze een druk liefdesleven heeft. De Hung Up hitzangeres staat wel vaker op de voorpagina’s van de bladen met haar nieuwe liefdes.

In het verleden hebben we haar al gezien met Lenny Kravitz, Tupac, Sean Penn en zelfs de Nederlandse danser Timor Steffens. Haar laatste romance was met model Andrew Dornell. De twee verbroken afgelopen februari na vijf maanden gedate te hebben hun relatie, maar Madonna lijkt niet lang single te zijn gebleven. Met een spicy foto in haar Instagram story bevestigt ze een nieuwe romance en het internet gaat los.

Mystery man

Gisteravond postte Madonna een reeks foto’s in haar Instagram story. Gekleed in een lange zwarte jas en zwarte zonnebril was The Matrix sfeer zeker aanwezig. Met een kanten masker poseerde de zangeres voor de camera. In de reeks van acht foto’s verscheen ze ook zoenend met een ander gemaskerd iemand, waarvan het internet overtuigd is dat het Josh Popper is. ‘Killers who are partying‘ schreef Madonna onder de foto.

Madonna zoen josh popper
Bron Instagram: @madonna

De roddels doen de ronde

Het is niet de eerste keer dat we deze twee samen zien. Op 12 februari postte Josh al een reeks aan foto’s waarop hij met Madonna aan zijn arm stond. Zijn de twee tortelduiven dan werkelijk aan het daten? Madonna is zelf nog niet naar voren gekomen met een statement, maar aan de foto’s te zien kunnen we concluderen dat ze het in ieder geval leuk met elkaar hebben. Het internet gaat ondertussen los onder de foto’s. Zo reageerde een volger: “OMG that is MADONNA”. Of we meer te zien krijgen van deze twee samen is nog de vraag, maar het internet staat in ieder geval te poppelen om meer te weten te komen.

Jordyn Woods neemt het op voor Selena Gomez in haar feud met Kylie Jenner en Hailey Bieber

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.