Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 28 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Mascara cocktailing is dé hack die ervoor zorgt dat jij ultra lange wimpers krijgt

Laten we eerlijk zijn: er is eigenlijk niet zoveel wat we aan onszelf zouden willen veranderen. Maar als we dan toch één dingen mogen kiezen dan willen we langere wimpers. Veel van ons zijn namelijk niet geblessed met lange volle wimpers en daar balen we van. Maar gelukkig bestaat er mascara en deze mascara cocktailing-hack zorgt ervoor dat jij ultra lange wimpers krijgt.

Wie wil dat nou niet?

Lange wimpers

Wij weten niet hoe het komt, maar op de een of andere manier hebben jongens vaak veel mooiere en langere wimpers dan ons. Dit is natuurlijk totaal niet eerlijk, maarja… wat doe je eraan. Wij hebben dan ook al elke optie uitgeprobeerd. Denk dan aan nep wimpers, wimpers extensions en bijvoorbeeld deze mascara die je wimpers extreem lang maakt (en hij kost maar €2,89).

Deze opties werken alleen niet voor iedereen even goed. Daarom zijn we altijd aan het opletten of we een nieuwe trend tegenkomen en we kunnen je verblijden. Er gaat op dit moment een hele nieuwe hack viraal die je ultra lange wimpers moet geven en die hack heeft de naam mascara cocktailing.

Deze nieuwe mascara van Maybelline gaat compleet viraal op TikTok

Mascara cocktailing

Natuurlijk hebben we deze hack op TikTok gevonden en iedereen is compleet obsessed. Deze hack lijkt namelijk voor iedereen goed te werken en je gebruikt de hack als volgt. Je maakt als het ware een cocktail van verschillende mascara’s, doordat je die laag voor laag op je wimpers aanbrengt. En hoewel de techniek vrij eenvoudig is, is het wel belangrijk dat je de juiste producten op de juiste manier gebruikt.

Het vinden van de perfecte mascara is namelijk net zo lastig al het vinden van de perfecte spijkerbroek. Als je fijne mascara’s hebt gevonden is het belangrijk dat je begint met het aanbrengen van een dunnere mascara, die ervoor zorgt dat je wimpers langer worden. Daarna ga je met een steeds dikkere mascara eroverheen. Je werkt dus van dunner naar dikker en dit zorgt voor maximaal lengte en volume.

@jessicaalba

#mascaracocktail time 👁️😘💋 #honestbeauty #honestbeautymascara #cleanbeautythatworks @honestbeauty

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

@itsashleimajor

Length? CHECK.. Volume?!? CHECK AGAIN 😮‍💨😮‍💨 meet my sneaky mascara combo trick using @MCoBeauty #mcobeauty #xtendlashmascara #fatlashmascara #mascaracocktail #luxeforless

♬ original sound – A S H

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.