Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 20 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Megan Fox activeert Instagram-account weer om te praten over de cheating rumors van MGK

Megan Fox is weer terug op Instagram om te praten over de cheating rumors rondom haar ex Machine Gun Kelly. Nadat zij haar account vorige week deactiveerde, verscheen ze weer op de app met een bericht om de lucht te klaren.

Cheating rumors blijken valse geruchten

Vorige week gingen er geruchten rond over Machine Gun Kelly én de redenen waarom hij en Megan Fox uit elkaar zouden zijn. Megan had foto’s van haar en MGK verwijderd en cryptische break-up songteksten van Beyoncé als captions gebruikt. Al snel kwam de theorie naar voren dat MGK vreemd was gegaan met zijn gitarist, Sophie Lloyd.

“Maybe he got with Sophie”, reageerde een volger vorige week onder een bericht van Megan. Zij reageerde met een sneer: “Maybe I got with Sophie“. Lloyd kwam vervolgens zelf al naar voren met het bericht dat deze geruchten alles behalve waar waren. Een week na deze gebeurtenis, met de roddels nog niet uit de lucht, besloot Megan ook een laatste statementte maken om voor eens en altijd een punt achter de drama te zetten.

Back on the Gram

Na het verwijderen van al haar foto’s en het ontvolgen van alle accounts, postte Megan Fox een bericht waarin zij duidelijk de cheating rumors ontkracht. De Jeniffer’s Body actrice schreef: “There has been no third party interference in this relationship of any kind. That includes, but is not limited to… actual humans, DMs, AI bots or succubus demons.” Op haar eigen manier ontkracht zij alle geruchten en roddels in één kort bericht.

De lucht is geklaard

Aan alle roddelplatformen die deze juice in geuren en kleuren hebben uitgekamd geeft ze ook nog een kort en bondige boodschap: “You need to let this story die and leave all of these innocent people alone now”.

Machine Gun Kelly houdt zich op de achtergrond

Machine Gun Kelly is zelf al een tijd afwezig op de socials en heeft tot nu toe nog geen reactie gegeven op de geruchten, maar aan Megans antwoord hebben de roddelbladen en volgers al genoeg.

North West blijkt bizar goed te kunnen tekenen, haar kunstwerk gaat nu viral

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.