Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 17 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Meghan Markle straalt tijdens haar comeback op de rode loper — en het internet juicht haar toe

Het moment is eindelijk gekomen: Meghan Markle maakte haar comeback op de rode loper. Ze verscheen weer in het publieke oog tijden Variety’s Power of Women event in Los Angeles. En boy, wat zag ze er stralend uit.

Geen wonder dat het internet nu losgaat, nu Meghan zo stunning haar wederkeer naar de loper maakt.

Meghan Markle opnieuw op de loper

De rode loper is voor ex-actrice Meghan Markle natuurlijk niets nieuws. Maar sinds haar rol als Duchess of Sussex heeft Meghan geen stap op de loper meer gezet. In die tijd moesten we het hebben van haar koninklijke verschijningen in degelijke looks. En begrijp ons niet verkeerd: die waren ook prachtig. Maar haar look van gisterenavond is het échte werk.

@ritahorganiccosmetics

Meghan Markle, Princess of United Kingdom poses for photos at Variety Power of women #meghanmarkle #royalfamily #womenownedbusiness #womenempowerment #womenpower #CapCut

♬ original sound – RITAH

Tijdens het event van Variety, waar verschillende vouwen worden geëerd, verscheen Meghan in een zandkleurige maxi-dress van Proenza Shouler. De jurk heeft een hoge split en een off-shoulder detail, wat lekker tegen de kuise dresscode van het Britse koningshuis ingaat — en desondanks ziet Meghan er hartstikke chique uit. Sensueel en klassiek tegelijk: dat kunnen er niet veel.

Meghan Markle
LISA O'CONNOR / AFP
Meghan Markle
Jordan Strauss/Invision/AP

Het internet gaat los

En zo blijkt maar weer: dit is de Meghan die het publiek wil zien. Sinds haar rentree op de loper gisterenavond zijn fans niet opgehouden met praten over de schoonheid van Meghan. En we moeten toegeven: ze straalt als een malle.

Fans plaatsen massaal enthousiaste comments over deze verschijning van Meghan. ‘Stunning!! Absolutely stunning!!!‘ schrijft iemand op TikTok. Een ander schrijft: ‘Gosh I didn’t realize how much I missed her after seeing this.‘ En ook de verwachte reactie van de Britten wordt aangehaald: ‘The UK media will lose their marbles in the morning 😂😂 I love it‘ schrijft een TikTokker.

Het mag duidelijk zijn: we willen meer van deze Meghan Markle. We weten al een tijdje dat ze bezig is met een rebranding en hopelijk is dit het begin.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.