Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 16 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Roddel alert! Meghann Fahy en White Lotus co-ster Leo Woodall zijn aan het daten

Mochten de geruchten waar zijn dan zouden we dit nu al het koppel van het jaar durven noemen. Naar verluidt zijn The White Lotus-acteurs Meghann Fahy en Leo Woodall aan het daten.

Zou de vonk overgesprongen zijn op set?

Geruchten over liefde tussen Meghann Fahy en Leo Woodall

Sommige acteurs die in een film of serie een koppel spelen, worden wel héél goed gecast. Een heleboel van onze favo koppels hebben elkaar op set ontmoet, zoals de nét bevallen Chrissy Teigen en zanger John Legend, de zwangere Blake Lively en Ryan Reynolds, Mila Kunis en Ashton Kutcher, Eva Mendes en Ryan Gosling (die naar verluidt in het geheim zijn getrouwd), Jada Pinkett Smith en Will Smith, Jennifer Lopez en Ben Affleck… the list goes on en wij smullen ervan. Als we de geruchten moeten geloven kunnen we binnenkort een nieuw power couple aan deze lijst toevoegen. Naar verluidt zijn namelijk onze favoriete acteurs uit HBO-serie The White Lotus seizoen twee, Meghann Fahy en Leo Woodall, aan het daten.

Intieme foto’s op the Gram

Waar de twee in de serie allebei de partner van iemand anders speelden, zou de vonk in real-life toch wel tussen Meghann en Leo zijn overgesprongen.  De roddels startte nadat Meghann, die wij vooral kennen als Sutton Brady in onze favoriete serie The Bold Type, meerdere foto’s postte met Leo. Ook reageerde ze wel héél lief onder een van zijn posts op Instagram. Op de reeks met foto’s, gemaakt in Sicilië gedurende de opnames van The White Lotus, reageerde Meghann “I love you! I love these! I love you!”. Ook zijn ze op een aantal van de foto’s wel héél intiem samen te zien.

Zo staan ze bijna knuffelend op de eerste foto en heeft Meghann zijn pink in haar mond op de derde foto. Iets verder in de reeks zie je Meghann, nogmaals om de nek van Leo hangen. Als klapper op de vuurpijl poseerde ze wel héél sexy voor Leo bij een “Fuck”-standbeeld. Om het verhaal rond te maken schreef Leo “That’s amore” als caption bij de foto’s. Vrij duidelijk, niet?

Don’t kiss and tell

We zijn zeker niet de enigen die obsessed zijn met het idee dat de twee aan het daten zijn. Ook de presentator van “Watch What Happens Live” vroeg rechtstreeks – en op live televisie – aan Meghann hoe het nou eigenlijk zit tussen de twee. Meghann, die zichtbaar strugglede met het geven van een handig antwoord reageerde plagend, “I don’t kiss and tell”. Iets later in het interview zegt ze dat de twee vrienden zijn. Naar ons idee is dit nog niet genoeg om een eventuele romance uit te sluiten. Wij hopen gewoon nog even verder.

Baby news – Katie Stevens uit de hitserie The Bold Type is zwanger

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.