Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 13 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Ruzie? Michael Cera zat niet in de groepsapp van Barbie cast, dit is er écht aan de hand

Volgende week is het zover: de langverwachte Barbie-film gaat in Nederland in premiere (en natuurlijk is NSMBL erbij). Zelfs nu de nieuwtjes, roddels en juice over de serie al maanden gaande zijn, blijft het ons nog steeds bezighouden. Zo kwam er plots iets opvallends naar buiten over een van de castleden, Michael Cera, die Allan Sherwood speelt in de film.

Werd hij buitengesloten? Dit is er aan de hand…

Micheal Cera zat niet in de crew-groepsapp

Zoals jullie misschien wel weten houden groepsapps ons flink bezig. We zitten ontelbare groepsapps met familie, vrienden, kennissen en – jazeker – ook collega’s. Nu kunnen jullie over die laatste bij ons elke week goed in de gaten houden door onze gelijknamige podcast, De Groepsapp, waardoor je elke week weer op de hoogte bent van onze laatste nieuwtjes.

Ook bij beroemde acteurs, die dus ook collega’s zijn, worden er groepsapps aangemaakt om elkaar op de hoogte te houden. Iemand die de nieuwtjes van zijn collega’s helemaal niet bij kon houden is Michael Cera. Hij zat namelijk niet in de groep met castleden van hun nieuwste film, Barbie.

Tijdens een interview met People bij de Barbie-première in Los Angeles onthulde acteur Simu Liu (die een van de Kens speelt) dat alle Barbies en Kens in een groepsapp zaten, maar dat Cera hier niet bij zat.

De reden van zijn online afwezigheid

Gelukkig is het niet om een venijnige, onaardige of verdrietige reden. Het is namelijk niet zo dat zijn collega’s hem buitensloten of dat hij niet geïnteresseerd was in het leven van zijn medecastleden. Hij kon namelijk simpelweg gewoon niet meedoen.

Michael Cera blijkt namelijk helemaal in zijn rol te zitten, die grappig genoeg ook lekker in zijn eigen wereld leeft. De acteur heeft namelijk helemaal geen moderne smartphone, maar een ouderwetse klaptelefoon (en dan hebben we het dus niet over zo’n ultramoderne nieuwe met touchscreen). In het interview lichtte hij zijn telefoonkeuze toe:

“Ik denk nog steeds dat ik sowieso niet in de groepsapp zou passen, omdat Allen een beetje in zijn eigen wereld leeft.” Alsof de klaptelefoon nog niet Y2K genoeg was, gaf Greta Gerwig (de filmdirector) hem een cadeautje toen hij voor het eerst op set arriveerde: een vinyl plaat van NSYNC’s No Strings Attached… Iconic.

$$$ – Dit is het vermogen van Margot Robbie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.