Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 29 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Seizoen 5 van The Handmaid’s Tale gaat bijna van start en de trailer belooft veel spanning

Praise be, want June is bijna terug op je beeldscherm. Nog maar twee weken totdat het vijfde seizoen van The Handmaid’s Tale op Videoland te zien is. We worden alvast warmgemaakt met de trailer en we moeten bekennen: dat ziet er weer veelbelovend uit.

Het is alweer dik een jaar geleden dat we seizoen 4 van The Handmaid’s Tale keken en nu is het bijna tijd voor seizoen 5. Wij gaan er goed voor zitten, want Videoland trapt af met een dubbele aflevering. Gaat June de strijd tegen Gilead winnen? Wij hopen zo van wel.

Dit gaan we zien in seizoen 5 van The Handmaid’s Tale

Seizoen 4 was grimmiger dan ooit, maar ook seizoen 5 belooft weer een duistere boel te worden. In seizoen 4 ging June al de strijd aan tegen Gilead, en die zet ze in seizoen 5 gewoon door. Wat gaan we zien?

In het vijfde seizoen wordt June geconfronteerd met consequenties voor het vermoorden van commandant Waterford terwijl ze worstelt om haar identiteit en doel opnieuw te definiëren. De weduwe Serena probeert haar profiel in Toronto te vergroten terwijl de invloed van Gilead Canada binnendringt. SpanninCommandant Lawrence werkt samen met tante Lydia terwijl hij probeert Gilead te hervormen en aan de macht te komen. June, Luke en Moira vechten op afstand tegen Gilead terwijl ze hun missie voortzetten om Hannah te redden en te herenigen.

Bingewatchen – Deze psychologische thrillers op Netflix mag je niet missen

De trailer belooft ons een bizar seizoen

Als we de trailer mogen geloven, dan is seizoen 5 zeker het lange wachten waard. Wraak staat centraal in dit seizoen en Serena is vastberaden. Wij kunnen niet wachten totdat de afleveringen online staan.

Vanaf wanneer is seizoen 5 te zien op Videoland?

The Handmaid’s Tale seizoen 5 is vanaf donderdag 15 september te zien op Videoland, dan komen er twee afleveringen online. Daarna verschijnt iedere week een aflevering. Nog maar heel even wachten, dus.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.