Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 3 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Mooie nagels? Press-on nails gaan op dit moment compleet viraal op TikTok

Mooie nagels, wie wilt ze niet! Zolang als wij ons maar kunnen herinneren proberen we onze nagels al lang te laten groeien. Maar telkens als je net denkt op de perfecte lengte te zijn knapt er een nagel af. Been there, done that! TikTok lijkt daar een oplossing voor te hebben, want press-on nails gaan op dit moment compleet viraal op het platform.

Op internet kan je kiezen uit de mooiste designs.

Nageltrends

We zijn alweer bijna halverwege 2023 en tot nu toe zijn de nageltrends ons om de oren gevlogen. Zo is de satin slip manicure dé chique nageltrend die we deze zomer overal gaan zien en coquette-nagels nemen TikTok op dit moment compleet over.

Deze trends zien we vaak van celebrities vandaan komen, maar social mediaplatvormen als TikTok en Instagram zorgen ook voor de nodige nieuwe trends. Zo gaan op dit moment press-on nails compleet viraal op TikTok en niet zonder goede reden. Hiermee kan je namelijk de meest mooie designs op je nagels plakken, zonder dat je er uren voor hoeft te zitten.

9 abstracte nailart-designs die je wil proberen deze lente

Press-on nails

Het is een trend die over is komen waaien vanuit Amerika. Hoewel wij nog vaak naar de nagelstudio gaan om onze nagels te laten doen is het daar al de normaalste zaak van de wereld om een setje nagels op te plakken. En door dit te doen zijn de mogelijkheden ook eindeloos. Als je even op het internet rondkijkt kom je de meest mooie nailart-designs tegen. Het mooiste van deze nagels? Ze beschadigen je eigen nagels niet!

En nu lijkt het erop dat deze grote trend ook in ons kikkerlandje wordt opgepakt. Er zijn namelijk al verschillende bedrijven die in Nederland deze press-on nails maken. Zo laat het bedrijf Nails Pressed By V op Instagram en TikTok zien dat je bij hun nagels in oneindig veel kleuren kunt bestellen. Wil jij een nailart-design dat je ergens op internet hebt gezien? Ook helemaal geen probleem. En ook de glazed-donut nagels van Hailey Bieber zijn bij dit merk verkrijgbaar!

@nailpressedby.v

Welke custom order vindt jij het leukste? 🤭🫶🏼💅🏼 #fyp #nails #pressonnails #fy #nailart #packingorders #nailinspo #nail #pressons

♬ Stylish Jazz HipHop – Future Oriented Triad

@nailpressedby.v

Glazed donut nails van @Hailey Bieber #glazeddonutnails #glazeddonut #fyp #nails #pressonnails #fy #nailart

♬ BEST INTEREST – Tyler, The Creator

Dermatologen ontkrachten: dit zijn de 3 belangrijke mythes over bruinen in de zon

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij willen ze allemaal hebben.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.