Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 13 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Twitter praat alleen nog maar over het nieuwe Deense Netflix-drama Kastanjemanden

Het is nog niet lang geleden dat we compleet geobsedeerd waren met Squid Game en My Name. De Koreaanse series hadden ons compleet in hun macht en we hebben ze in een week uitgekeken. Nu moeten ze plaats maken voor een nieuwe serie die uit Denemarken komt: Kastanjemanden. Twitter gaat namelijk compleet los over de serie en wij zijn hem direct gaan kijken.

Dit is dé serie van het moment.

Netflix-serie Kastanjemanden

Netflix staat bekend om hun goede Netflix-originals. Zo waren we in oktober verslaafd aan het derde seizoen van You en kunnen we niet wachten tot het tweede seizoen van Emily in Paris op 22 december online komt. Tot die tijd kunnen we genieten van een nieuwe serie die ontzettend spannend is en dat is de Deense Netflix-drama Kastanjemanden.

De serie Kastanjemanden – ook bekend als The Chestnut Man – is een serie die zich afspeelt in een stille buitenwijk in Kopenhagen. Op een koude morgen in oktober ontdekken politieagenten een op brute wijze vermoorde vrouw in een speeltuin. Vervolgens ontdekken ze nog een lichaam en hoewel deze twee moorden niks met elkaar te maken lijken te hebben, is er één ding wat ze verbindt. Bij beide lijken is namelijk een klein mannetje gevonden die is gemaakt van kastanjes. Vanaf dat moment begint de bloedstollende jacht op de moordenaar.

Reacties

Wij zijn niet de enige die razend enthousiast zijn over de serie en dat snappen we heel goed. Fans gaan namelijk compleet los op Twitter over Kastanjemanden en ze zeggen allemaal hetzelfde. Zo schrijft een fan: “Nordic noir is back with another winner #Kastanjemanden is dark, unpredictable and has a great cast 👍” en een andere fan schrijft: “Note to self: don’t watch creepy Danish Noir before bed #Kastanjemanden.”

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij gaan deze serie het hele weekend bingen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.