Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Festivals 20 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

No Art is eerste Nederlandse festival met table service: voor dit bedrag sta jij achter de dj

Waar we festivals eerst associeerden met een modderig grasveld en minimale stages, zijn ze de afgelopen tien jaar steeds luxer geworden. Er zijn soms zelfs massagesalons, restaurants en sauna’s (hi, Lowlands). Toch weet No Art het naar een nieuw niveau te tillen: zijn introduceren een VIP-sectie achter het podium met table service.

Kleine kanttekening: je moet er wel je spaarrekening voor leeghalen.

No Art introduceert table service op festival

Zonder dat de line-up überhaupt al bekend was, wist No Art hun derde festival uit te verkopen. Een hele prestatie. Voor degenen die nog op zoek zijn naar een ticket is er nieuws: je kan een tafel kopen achter de dj booth. Iets wat vaak in clubs gedaan wordt, in Nederland en buitenland, maar niet eerder op een Nederlands festival. Of dit concept past bij de mentaliteit van een festival, daar valt over te twisten. Vernieuwend is het zeker.

Hoewel de magie van een festival toch echt ontstaat op de dansvloer, is het dus mogelijk om met je vrienden een tafel te boeken achter het podium van No Art festival. Deze tafels zijn inclusief privé-ingang, premium flessenservice, premium bar en exclusieve toegang tot de overdekte loungeruimte.

No Art table service
No Art

Wat mag dat kosten?

Houd je vast, de goedkoopste tafel (in area B, het ‘shared’ gedeelte) kost €8.000 voor een groep van acht personen. De duurste tafel (in Area A op het eerste deck) is €15.000 voor twaalf personen.

Prijzen á la Pacha en Ushuaïa 

Prijzen die op plekken als Ushuaïa niet ongewoon zijn (daar betaal je tussen de €300 en €1000 per persoon voor een VIP-tafel), zijn hier toch even slikken. Even ter vergelijking: als je een VIP-tafel neemt tijdens Music On in Pacha, dan betaal je €6000 voor een groep van twaalf personen.

Bij VIP-tafels van clubs als Pacha en Ushuaïa is er geen drank inbegrepen. Of dat bij No Art wel het geval is, is onduidelijk.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.