Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 2 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze nooit eerder vertoonde beelden van de X Factor-auditie van Harry Styles wil je zien

One Direction nam jaren lang de hele wereld over. Bijna elk meisje ter wereld was fan en dat is niet zo gek. De band bestond namelijk uit geweldige en knappe jongens die nu allemaal hun eigen weg zijn ingeslagen. Vooral Harry Styles is op dit moment nog ontzettend populair en er zijn nu nooit eerder vertoonde beelden van zijn X Factor-auditie opgedoken.

Als we zeggen dat we obsessed zijn, is dat een understatement.

Harry Styles

Het gaat de laatste tijd ontzettend goed met Harry Styles. Hij is helemaal gelukkig in de liefde en is al een tijdje aan het daten met Olivia Wilde. Ook is de zanger op dit moment druk bezig met zijn tour en hiervan zie je waarschijnlijk overal op Instagram en TikTok video’s voorbijkomen. Zijn fans zijn namelijk compleet obsessed met Harry en maken zelfs speciale outfits voor zijn optredens.

Nu het beter dan ooit gaat met de carrière van Harry Styles is het moeilijk om de muziekwereld zonder hem voor te stellen. Dit terwijl het nog maar 12 jaar geleden is dat Harry Styles meedeed met het zevende seizoen van X Factor. Gelukkig herinnert de wereld ons graag aan het verleden, want er zijn nooit eerder vertoonde beelden van de X Factor-auditie van Harry Styles opgedoken en deze wil je onmiddellijk zien.

OMG: is Harry Styles eigenlijk kaal?! Volgens TikTokkers is dít het bewijs dat hij een toupet draagt

X Factor-auditie

Uit de nooit eerder vertoonde beelden blijkt dat de toen 16-jarige Harry niet één, maar twee nummers heeft gezongen tijdens zijn auditie. Zo zong Harry niet alleen “Isn’t She Lovely”, maar was zijn originele uitgekozen nummer “Hey Soul Sister” van Train. Hij zong “Isn’t She Lovely” alleen a capella nadat de jury zijn eerste auditienummer halverwege het nummer had onderbroken.

Bij kijkers lijkt deze nieuwe clip van Harry Styles flink in de smaak te vallen en ze zeggen allemaal hetzelfde. Zo schrijft een fan: “This should’ve definitely all been aired at the time! The originally aired version makes sense now! hahahaha bet Harry thought he got away with this one, love it he’s so adorable.” Andere fans schrijven: “The way his personality hasn’t changed 😭 I’m emotional”, “He had a lot of charisma even at 16 years of age. Loved watching this” en “his facial expressions and the way he interacts with the crowd are still so similar it’s crazy.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.