Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 22 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Deze romantische scene van ‘One Day’ vond Leo Woodall verschrikkelijk om te filmen

One Day is dé Netflix-hit van dit moment. Het is ook de serie die de Britse acteur Leo Woodall in één klap bekend maakte. Hij blikt terug op de opnames van de serie en geeft toe dat hij een scene niet fijn vond om te filmen. En dat was geen tragische scene, maar juist een romantische.

Leo speelt Dexter in Netflix’ populaire verfilming van David Nicholls’ geliefde verhaal en deelt het scherm met Ambika Mod als Emma. In de serie komen de twee personages elk jaar op dezelfde dag terug om hun onhandige liefdesverhaal in kaart te brengen.

One Day filmen met een voedselvergiftiging

Het romantische verhaal van Dexter en Emma begint met een wandeling naar de Arthur’s Seat in Edinburgh. Een mooie scene, maar het moment van opname was minder voor Leo. “The hardest scene to film, for me, was a day on Arthur’s Seat in Edinburgh,” vertelt de acteur aan Elle UK.  “We were at the top of this big, big, almost mountain. And I had food poisoning. So we had to do the entire scene with me… you know… really not having a good time. But I couldn’t come off the mountain because we’d lose all the day of filming. So, I just had to kind of plough through. It was a horrible experience.”

Alles over Leo Woodall

Sinds One Day is Leo Woodall de man van het moment. De acteur zorgt met zijn acteerkunsten en goede looks voor heel wat opschudding. Wil jij alles weten deze rising star? Van loopbaan tot liefdesleven? Redacteur Fleur vertelt je alles wat je wil weten over Leo. Oh, en als je benieuwd bent wat het vermogen van Leo is, dan moet je hier zijn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.