Julia Schaap
Julia Schaap Beauty 8 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze oogschaduwpaletten wil je in je make-upkast hebben staan

Afgelopen tijd worden we overspoeld met nieuwe trends. Van make-up tot de nieuwste modekleuren.. Er komt van alles voorbij tijdens deze eerste najaarsweken. Ook de ogen mogen niet achterblijven, door oogschaduw laat je je ogen spreken. Ook dit najaar zijn er weer een aantal oogschaduwtrends, zoals de frosted eyeshadow look of de espresso make-up trend. Er zijn gelukkig genoeg oogschaduw paletten waarmee jij de mooiste ooglooks maakt.

Met deze oogschaduwkleuren ben jij klaar voor het najaar én de feestdagen.

M.A.C Connect In Colour Eye Shadow Palette X12 – €55

Dit kleine palet van M.A.C Cosmetics bevat verschillende nude kleuren, waardoor jij meer dimensie creëert. Het palet bevat twaalf kleuren, waarmee je alle kanten op kan. Ideaal voor het najaar waar ‘less is more’ de look is waar velen voor gaan.

De Bijenkorf

NYX Professional Pride Makeup Ultimate Shadow Palette warm neutrals – €15,95

De naam van dit palet zegt het al, het bevat voornamelijk neurtrale kleuren. Naast een aantal kleuren met een glitter, bevat het palet ook matte kleuren. Hierdoor is deze variant ook goed geschikt voor het dagelijks leven.

Douglas

Lancôme oogschaduw palette 16 – €54,40

Dit palet is ideaal als je een frosted Eyeshadow look wilt creëren. Door de textuur is deze oogschaduw makkelijk aan te brengen en op te bouwen. Hierdoor kan je eindeloos variëren.

ICI PARIS XL

TOM FORD Beauty Runway Eyes Eye Color Quad 44 – €85

Ook met een kleiner palet kan je de mooiste ooglooks creëren en het is ook nog eens makkelijk mee te nemen. Met deze kleuren uit het palet van Tom Ford kan je zowel een Espresso make-up look maken als de Frosted Eyeshadow variant.

De Bijenkorf

Revolution Forever Flawless Allure Oogschaduw Palette – €9,59

Met dit palet weet elke make-upliefhebber wel raad. Dit exemplaar bevat achttien oogschaduwkleuren, van lichte tinten tot dieprode kleuren. Het is elke dag weer moeilijk om te kiezen welke tint jij wil dragen. Aangezien rood een van de kleuren is die je veel terug gaat zien komend seizoen, mocht dit prachtige palet niet ontbreken.

Douglas

Deze simpele oogschaduw hack laat elke oogkleur stralen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.