Julia Schaap
Julia Schaap Shopping 11 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Op zoek naar originele kerstornamenten? Met deze items hang jij het liefst je hele boom vol

Nu Sinterklaas het land uit is, mag de kerstboom officieel worden opgetuigd. Elk jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van kerstversiering. Van kleurrijk tot klassiek: er zit vast en zeker een trend tussen die bij jouw smaak past. Mocht je nog op zoek zijn naar origineel kerstornament om cadeau te geven, ben je hier ook aan het juiste adres.

Met deze accessoires hang jij het liefst je hele boom vol.

Vondels Fashion Bag – €17,95

Mocht de designertas net iets te duur zijn voor onder de boom, koop je toch een goedkopere versie voor ín de boom? Deze kersthanger is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook een perfect cadeau voor de feestdagen.

hanger
De Bijenkorf

Vondels Ski jas kersthanger – €18,95

Voor de echte skifanaten onder ons mag deze hanger niet ontbreken in de boom. Deze hanger is zowel met klassieke ballen te combineren of opvallende hangers.

hanger
De Bijenkorf

HD Collection Oesterplaat kersthanger – €12,95

Speciaal voor de oesterliefhebbers is een oesterplaat kersthanger een must voor in de boom. Door de ronde vorm past deze hanger perfect bij de gewone kerstballen.

hanger
De Bijenkorf

Sass & Belle Christmas Cheer kersthanger set van 4 – €12,95

Als je niet kan kiezen tussen verschillende soorten hangers, is deze set van Sass & Belle de oplossing. De hangers hebben allemaal een eigen kleur, waardoor ze lekker opvallen in de boom.

hanger
De Bijenkorf

Vondels Salt Liquorice kersthanger – €13,95

Als echte Hollander mag deze kersthanger zeker niet ontbreken in de boom. Door het glitterrandje heeft dit ornament een chique uitstraling.

De Bijenkorf

HD Collection Cheese kersthanger – €6,95

Deze hanger is ideaal als je wil beginnen met het verzamelen van originele kerstornamenten. Niet te duur, maar toch een opvallend stuk voor in de boom.

hanger
De Bijenkorf

HD Collection Cheers kersthanger – €4,95

Je boom hoeft geen thema te hebben. Met een woord kan je je boom al een stuk gezelliger maken. Zo ook met deze kersthanger van HD Collection. Je hangt zo je boom vol met allemaal verschillende woorden, voor een klein prijsje.

De Bijenkorf

Zo verdeel jij jouw tijd tijdens de feestdagen over verschillende families – zonder je daar schuldig over te voelen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.