Anne Smits
Anne Smits Fashion 20 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Op zoek naar het perfecte witte T-shirt? Dit zijn onze favorieten

Het vinden van het perfecte witte T-shirt is niet zo makkelijk. Je zoekt de juiste fit die tegelijkertijd niet doorschijnt. Nu is jouw white tee eens in de zoveel tijd aan vervanging toe, dus ben je nog op zoek naar het perfecte witte T-shirt? Dit zijn onze favorieten op een rijtje.

Van goede basics heb je er natuurlijk nooit genoeg.

Dit zijn onze favoriete heavyweight witte T-shirts

Vaak staat er ‘heavyweight’ of ‘lightweight’ vermeld bij een item om aan te geven wat het gewicht van het kledingstuk is. Dit gewicht wordt gemeten aan de hand van een GSM-nummer wat staat voor ‘gram per square meter‘. Hoe hoger het GSM, des te dikker en zwaarder is het t-shirt. Met een heavyweight shirt voorkom je doorschijnen en dit zijn onze favorieten.

COS The Clean Cut T-shirt – € 29,00

Voor de mooiste basic items kun je terecht bij COS. Zo ook voor een T-shirt van goede kwaliteit. Dit heavyweight shirt is van 100% katoen en heeft een recht model. Ben je fan van dit model? Hij is verkrijgbaar in heel veel kleuren.

Zara Basic T-shirt heavyweight – € 15,95

Wanneer je op zoek bent naar het perfecte T-shirt, is het een goede tip om eens op de mannenafdelingen te kijken. Zo hebben mannen shirts vaak het perfecte oversized model en hebben ook de mouwen de goede lengte. Ook deze van Zara is heavyweight en schijnt niet door.

Arket heavyweight T-Shirt – € 39

Arket staat bekend om zijn Scandinavische en clean stijl. En daar past het klassieke witte T-shirt perfect bij. Meer op zoek naar een variant in gebroken wit? Ook die en nog meer andere kleuren zijn beschikbaar bij Arket.

Uniqlo U Airism Cotton  Oversized T-shirt – € 14,90

Uniqlo heeft de afgelopen tijd vaak raak geschoten met onder andere een top met ingebouwde bh en ook de Heattech collectie. Ook voor goede basics ben je bij Uniqlo aan het juiste adres. Ben je meer op zoek naar een extreem oversized fit? Dan is deze variant perfect en zelfs voor minder dan vijftien euro.

Weekday Great Heavyweight T-shirt – € 25

Ook dit heavyweight shirt van Weekday is wederom van de mannenafdeling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Roze is dé kleur van aankomende zomer en hier shop je de leukste items

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.