Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 17 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Pete Davidson zit weer op Instagram en fans gaan los over de mensen die hij volgt

Pete Davidson is de laatste tijd onderwerp van gesprek. Hij heeft niet alleen minimaal vier film- en tv-projecten die dit jaar uitkomen, maar hij is sinds een paar maanden ook de nieuwe liefde van Kim Kardashian. Het is dus behoorlijk groot nieuws dat de SNL-komiek zich weer op Instagram laat zien na een onderbreking van vier jaar van het platform.

Zijn terugkeer heeft hij gemarkeerd door maar twee mensen te volgen.

Pete Davidson weer op Instagram

In 2018 was Pete Davidson behoorlijk Instagram en alle andere sociale media, en legde uit dat hij het gewoon niet meer leuk vond om het te gebruiken. “The internet is an evil place and it doesn’t make me feel good “Why should I spend any time on negative energy when my real life is f***ing lit.” Hij voegde daaraan toe, “The fact that I even have to say this proves my point. I love you all and I’m sure I’ll be back at some point.” Zijn terugkeer markeerde hij door maar twee mensen te gaan volgen en fans gaan compleet los over zijn keuze.

Kim Kardashian heeft de moeder van Pete Davidson ontmoet

Gisteravond verscheen er een account van Pete Davidson die direct een blauw vinkje kreeg. Hoewel het account momenteel geen berichten heeft, lijkt het blauwe vinkje een bevestiging dat Pete Davidson weer op het platform zit. Het moge duidelijk zijn dat fans compleet losgaan door het nieuws van zijn terugkeer, zeker door zijn relatie met Instagram-royalty Kim Kardashian.

Instagram / Pete Davidson

Reacties

De twee accounts die hij volgde maken nog meer los bij fans. De eerste is waarschijnlijk heel duidelijk: zijn vriendin, Kim Kardashian, die hem snel terugvolgde. Maar het is de tweede waar mensen echt over praten: Pam & Tommy-acteur Sebastian Stan. Dit zorgde al snel voor veel reacties van fans – sinds wanneer zijn deze twee vrienden? Werken ze samen aan iets? Waarom volgt hij ons niet?! Allemaal terechte vragen.

Vervolgens werd duidelijk dat Kanye ‘Ye’ West, die eerder deze week bekendmaakte zijn ex Kim Kardashian graag terug te willen, het account van Pete Davidson ook is gaan volgen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.