Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Food 13 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Pink Beach in Amsterdam opent voor een laatste zomer met … Bottomless Brunch

Als we in de zomer onze Instagram-tijdlijn bekijken, dan zien we zo nu en dan een kleurrijke foto van Pink Beach voorbij komen – en worden we meteen blij. Deze zomer opent de fotogenieke plek voor de laatste keer en ze komen met een fantastisch nieuw concept: bottomless brunch.

Pink Beach en bottomless brunch gaan hand in hand.

Pink Beach in Amsterdam opent voor een laatste zomer

Op woensdag 24 mei opent WONDR Experience in Amsterdam voor het derde en laatste seizoen de deuren van Pink Beach. WONDR’s 300m2-tellende pop-up beach bar vind je op slechts één metrohalte van het Amsterdam Centraal Station vandaan. Hier duik je tijdelijk een retro-Californische wereld in, zoals je die nergens anders in Nederland kunt vinden.

Een hidden gem waar alles draait om ontspanning en plezier met vrienden en/of familie. Het socialgenieke Pink Beach werd in de zomer van 2021 geopend en is ontworpen door de Spaanse interieurontwerper Patricia Bustos. Voor de openluchtbar liet Bustos zich inspireren door art deco-stijl en het werk van fotograaf Slim Aarons.

“WONDR gelooft sterk in de kracht van trilogieën en het blijven vernieuwen. Daarom is dit derde seizoen tevens het laatste seizoen van Pink Beach. Aan al het moois komt een eind, behalve aan de mimosa’s en bubbels tijdens de Bottomless Brunch. Volgend jaar zullen we weer met een ander waanzinnig concept komen, maar voor nu luidt: brunch till you drop!”, aldus Sarah Mendes, founder van WONDR Experience.

Zei er iemand bottomless brunch?

Deze zomer opent Pink Beach haar deuren voor de Bottomless Brunch. Speciaal voor dit concept is de menukaart vernieuwd én uitgebreid met klassieke brunch-hits zoals chicken & waffles, eggs benedict en American pancakes. En wat is een brunch zonder mimosa’s en bloody mary’s? Die zijn er in overvloed. Leun achterover en geniet van de fijne dj-tunes terwijl het personeel de glazen goed gevuld houdt.

En het beste aan alles: je boekt de Bottomless Brunch al voor €39 per persoon. Reserveren? Dat doe je hier.

Op deze 5 manieren creëer jij de mooiste beach waves voor aankomende zomer

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.