Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Life 30 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

6 redenen waarom vrouwen met tattoos de beste bedpartners zijn

Heb jij al een afspraak gemaakt bij de tattooshop? Wel als je hoort dat vrouwen met tattoos niet zomaar, maar de béste bedpartners zijn die je maar kunt wensen. En niet alleen omdat ze iets mysterieus om zich heen hebben hangen.

Of je nu een kleintje hebt of bezig bent met het afmaken van een sleeve, tattoos zijn sexy AF. Uit eigen onderzoek bleek al dat mensen met tattoos worden gezien als zelfverzekerd, ambitieus en sociaal. Sorry, maar wat wil een mens nog meer?

Vrouwen met tattoos zijn de beste bedpartners

Naast al die prachtige eigenschappen die we hierboven noemen, zijn vrouwen met tatoeages ook geliefde partners tussen de lakens. Weten waarom? Lees dan snel verder.

1. Ze zijn f*cking sexy

We kunnen er niet omheen. Vrouwen die tatoeages hebben zien er gewoon va-va-voom uit. Ze hebben een uniek uiterlijk en die zwarte inkt geeft ze een edgy uitstraling. Damn, woman.

2. Ze zijn een beetje impulsief

Met name vrouwen die meer dan één tattoo hebben, zijn een piecie impulsief. Want ja, zij zullen allemaal erkennen dat als je er eenmaal aan begint er snel heel veel meer volgen. Soms loopt dit zelfs zo uit de hand dat je vrij impulsief het een en ander op je lijf laat vastleggen.

Dat impulsieve karakter vinden anderen dan weer woest aantrekkelijk. Niet alleen omdat ze er stiekem best wel jaloers op zijn, ook omdat dat zou kunnen betekenen dat jij tussen de lakens hetzelfde laat zien. Impulsief een sexy kanten body gekocht? Aantrekken die handel want je crush gaat daar hartstikke lekker op.

3. Ze zijn zelfverzekerd

Vrouwen met tattoos worden ingeschat als zelfverzekerde personen en als iets aantrekkelijk wordt gevonden bij vrouwen is dat wel zelfverzekerdheid. Ook in bed barsten ze van het zelfvertrouwen en weten ze precies waar ze mee bezig zijn.

4. Ze komen voor in je wildste dromen

Het is voor velen een droom waarvan ze hopen dat deze ooit uitkomt: ‘s ochtends een beschuitje delen met een vrouw met tattoos. Als het dan eenmaal zo ver is, zijn ze dan ook alleen maar bezig met het feit dat hun stoutste droom uitkomt. En over die stoute droom gesproken. Ook uit onderzoek blijkt dat vrouwen met tatoeages dominanter zijn in de slaapkamer dan vrouwen zonder tatoeages. Vandaar die wilde dromen.

5. Ze zijn allesbehalve saai (ook tussen de lakens)

Vrouwen met tattoos zijn echt. niet. saai. Al helemaal niet als bedpartner. Je kunt er vanuit gaan dat deze groep vrouwen altijd in is voor avontuurtjes in de bedstee. Kijk er dan ook zeker niet van op als ze met nieuwe spelletjes komt.

Suggesties nodig? Oelala! Heb jij deze ondeugende en tikkeltje kinky spelletjes al weleens geprobeerd in de slaapkamer?

6. Ze hebben een rauw randje

En anderen willen maar wat graag dat rauwe randje onderzoeken met vrouwen die tatoeages hebben. Het is bijna iets ongrijpbaars. Twijfel jij nog over je eerste tattoo? Gaan met die banaan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.