Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 11 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Prince Harry geeft éindelijk antwoord op de vraag of hij The Crown kijkt

Er is heel veel gaande rondom Prince Harry en zijn vrouw Meghan. Afgelopen december verscheen hun docu-serie Harry & Meghan op Netflix, waarin ze hun liefdesverhaal vertellen maar ook de keerzijde van het leven binnen het ‘systeem’. Het boek van Harry genaamd Spare ligt sinds gisteren in de winkels en ook heeft hij een interview gegeven dat te zien is op Videoland. Maar dat is nog niet alles.. want hij was gisteravond óók nog eens te gast in een Amerikaanse talkshow, namelijk The Late Show met Stephen Colbert. Stephen wil van alles van hem weten, maar ook of hij naar The Crown kijkt. Dat willen we eigenlijk allemaal wel weten.

Kijkt Prince Harry naar The Crown? Dit zegt hij zelf

Tijdens zijn aanwezigheid bij the Late Show vraagt Stephen hem of hij The Crown heeft gezien. Harry antwoord het volgende: “People love it.. yes I have actually watched The Crown. The older stuff and the more recent stuff.” Kijk – toch een ‘royal’ die het wél kijkt! Ook wil Stephen weten of Harry dan zorgt voor een fact check. Harry doet alsof hij een notitieblokje pakt en notities maakt terwijl hij lachend antwoord: “yes I do actually!”

Bekijk het grappige fragment hieronder:

@colbertlateshow

Fans of #TheCrown will be pleased to know Prince Harry watches the show — and fact-checks it too! 😂👑 #Colbert #Spare

♬ original sound – colbertlateshow

Alle belangrijke onthullingen uit Spare

Het boek van Harry ligt sinds gisteren in de winkels, maar wil je wel alvast de belangrijkste weten uit zijn memoires? Lees dan de recap met de 10 meest bijzondere onthullingen.

Actrice Kate Winslet kalmeert jonge en zenuwachtige interviewster met peptalk: ‘Je kan het’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.