Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 7 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Waar blijft de tijd? Prins Harry draagt dochtertje Lilibet op zijn arm en wat is ze al groot

We weten even niet zo heel goed hoe het gaat met prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle. Er gaan heel veel geruchten rond over een scheiding en die zou niet fraai zijn. Zo gaat het allemaal niet zo goed tussen hen en zouden er papieren liggen waarin staat dat Meghan 80 miljoen dollar eist als Harry van haar wil scheiden én zij wil volledige voogdij over de kids. Yikes. Wat er allemaal waar is (en wat Harry gaat doen als hij weer single is?!) weten we niet, maar we willen het wel even hebben over het dochtertje van H & M, de kleine Lilibet.

Het tweejarige dochtertje van het stel lijkt opeens wel heel groot op haar vaders arm, en dan niet omdat hij een miniarmpje heeft. Het baby’tje is een heuse peuter geworden en héél erg cute.

Prins Harry draagt dochtertje Lilibet op zijn arm en wat is ze al groot

Harry werd gezien tijdens een Independence Day parade tijdens the 4th of July in Montecito, Californië. De voormalige royal droeg de kleine Lilibet op zijn arm, waar het meisje te zien is met hele schattige staartjes en een lief jurkje. Fans van het koningshuis herkennen het jurkje; haar nichtje princess Charlotte droeg toen zij jonger was precies zo’n exemplaar. Of het dezelfde is weten we niet, maar het is wel heel erg leuk dat het overeen komt.

Heel erg lief toch?!

Hoe gaat het met onze Meg?

Als ze gaan scheiden, dan lijkt het erop alsof zíj de kids krijgt. Maar.. hoe gaat Meghan haar leven verder invullen? Wordt ze weer actrice en maakt ze een comeback in een serie à al Suits? Gaat ze voor het presidentsschap? Of misschien wel iets heel anders? We hebben een aantal opties voor haar op een rij gezet, want we weten natuurlijk dat Meghan onze website dagelijks in de gaten houdt. Asjeblieft lieve Meg, hopelijk heb je er iets aan.

Daniel Radcliffe vindt dat Harry Potter-reboot zonder hem kan, wie nomineren wij voor de rol?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.